• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Bylo to... mmmm! \o/

MISEC
    MISEC --- ---
    PHOW_SAATCH: esteze to nie je jedna a ta ista osoba :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MISEC: "co to sem zacalo chodit za lidi? jeden cte games.cz, druhej ma 250h v ass as sin, dalsi mi minuskuje posty… jinej zase posloucha podcasty a prelevelovava postavu na lvl200… a vsem se to libi, nikdo nerekne ani slovo… a kdyz se nekdo ozve tak je zlynchovan kralikem nebo utrzenym uchem…" :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Mod Elden Ringu se Shrekem a Sonicem je něco, co musíte vidět :)
    Mod Elden Ringu se Shrekem a Sonicem je něco, co musíte vidět | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/bleskovka/mod-elden-ringu-se-shrekem-a-sonicem-je-neco-co-musite-videt-531285
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    ENDER: já teda používám navíc mod, kterej mi umožnil nabindovat roll/dodge a sprint na různá tlačítka a taky si nastavit klávesy pro jednotlivé spellsloty. Pochybuju, že se ta hra někdy dočká kvalitní podpory ovládání na K&M, shame.
    ENDER
    ENDER --- ---
    IMOLOL: chvili jsem zkousel a prekvapive to nebylo tak strasny..
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    zeptám se, hraje tu ještě někdo Elden Ring na klávesnici s myší?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: když Vilma mi vzala tužku
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: hledes smudlo!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja zabil ze zacatku toho prvniho a zacal jsem hned novou postavu :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já zase s flustrace jedno npc umlatil. Ale pak jsem zjistil ze u zelvího popa se da vratit
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    stala se mi dneska v Elden ring drobná nehoda při nakupování a já díky tomu zjistil, že pomocí série vražd je možné konsolidovat drobné živnostníky do jednoho univerzálního supermarketu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: pošli
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: a to video jak soulozim s konem na trampoline si nasel taky?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo. Klasika :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem náhodou narazil na starej Fight Club, kde Kofila s Mr. Bulířem obhajujou fast travel v Dark Souls 2, protože ten svět je prej fakt velkej... úplně mi to vykouzlilo úsměv na tváři. A pak že se svět mění :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Poslanecka snemovna!
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: podle me je to jediny clovek, ktery zna ten pribeh..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Family Tree

So I made the effort to create a graphics on Elden Ring's Family Tree. I've been reading about the Gods and Demigods with their Great Runes. I just found out from the golden order quest who Marika and Radagon is. So here is the chart that I have come up. Thanks to Fextralife for all the answers they could provided each time I google up. The stories are massive and they're quite weird and horrifying. Well as expected from FromSoft.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    první světová...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam