• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LION_DON: zpatky do destiny? nebo jak? :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jsem tu, co byste chteli slyset? lvl73 (posledni tyden jsem si levelovat zakazal), 113 hodin kochani se prazdnym letistem… krkam, bleju, nedava to vubec smysl… snazim se hrat hodinu vzdy rano kdyz vstanu… nevim kdy to dojedu, neumim v tom behat a jezdit jak v pendolinu… smutne je ze odmenu za pruzkum nenachazim… drive tou odmenou byl level design, protoze netouzim po lootu, zbranich, kouzlech, osaceni… nedava to smysl… hra je strasne jednoducha… pocitam ze hodne tezky budou jen zaverecni bossove, kteří ani nebudou originalni, jen na ne musis nalevelovat abys prezil ranu… kdyz hraju, pripadam si jak kdybych chodil do prace ktera mi nedava smysl… jen penize…

jak rika putna v podcastu deniku N: “tfuj”
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Hahaha.. cekam kdy prijde vrchni hejtr .. :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Bylo to... mmmm! \o/

MISEC
    MISEC --- ---
    PHOW_SAATCH: esteze to nie je jedna a ta ista osoba :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MISEC: "co to sem zacalo chodit za lidi? jeden cte games.cz, druhej ma 250h v ass as sin, dalsi mi minuskuje posty… jinej zase posloucha podcasty a prelevelovava postavu na lvl200… a vsem se to libi, nikdo nerekne ani slovo… a kdyz se nekdo ozve tak je zlynchovan kralikem nebo utrzenym uchem…" :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Mod Elden Ringu se Shrekem a Sonicem je něco, co musíte vidět :)
    Mod Elden Ringu se Shrekem a Sonicem je něco, co musíte vidět | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/bleskovka/mod-elden-ringu-se-shrekem-a-sonicem-je-neco-co-musite-videt-531285
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    ENDER: já teda používám navíc mod, kterej mi umožnil nabindovat roll/dodge a sprint na různá tlačítka a taky si nastavit klávesy pro jednotlivé spellsloty. Pochybuju, že se ta hra někdy dočká kvalitní podpory ovládání na K&M, shame.
    ENDER
    ENDER --- ---
    IMOLOL: chvili jsem zkousel a prekvapive to nebylo tak strasny..
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    zeptám se, hraje tu ještě někdo Elden Ring na klávesnici s myší?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: když Vilma mi vzala tužku
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: hledes smudlo!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja zabil ze zacatku toho prvniho a zacal jsem hned novou postavu :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já zase s flustrace jedno npc umlatil. Ale pak jsem zjistil ze u zelvího popa se da vratit
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    stala se mi dneska v Elden ring drobná nehoda při nakupování a já díky tomu zjistil, že pomocí série vražd je možné konsolidovat drobné živnostníky do jednoho univerzálního supermarketu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: pošli
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: a to video jak soulozim s konem na trampoline si nasel taky?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo. Klasika :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem náhodou narazil na starej Fight Club, kde Kofila s Mr. Bulířem obhajujou fast travel v Dark Souls 2, protože ten svět je prej fakt velkej... úplně mi to vykouzlilo úsměv na tváři. A pak že se svět mění :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Poslanecka snemovna!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam