BIMBAS: mam ve skoro každý souls hře kolem 200-250 hod... v DS1 cca dvakrát tolik... Elden Ring jsem jel měsíc v kuse, co to šlo, a teď jsem taky trochu polevil, z čistě z časovejch důvodů, protože jsem poměrně čerstvě fotr, ale je v tom víc faktorů - jednak rozlehlost hry (snažim se hrát vždycky na první průchod completionistu) a druhak už to neni zdaleka moje první souls hra a každá písnička se jednou ohraje... a i obecně čeho je moc, toho je příliš, na druhou stranu mě to furt baví víc, než cokoliv jinýho, co teď vyšlo, protože je mi ten styl prostě blízkej... takže abych se vyhnul krkání, dávkuju si to a nemam potřebu na to nadávat... koho to nebaví, ať to nehraje, co víc na to říct... taky nelezu každej den do auditka o AC nebo FC a nebleju tam o tom, že to nejsou DS... na to už nemam čas ani náladu... čekal jsem, že to bude víc temnota a masakr, ale tak třeba příště... a nebylo by od věci pořešit to někdy osobně na zahrádce nad plzeňskym estusem, když začíná to jaro, to anonymní vypisování na nyxu už mě nějak neba :)