• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: lvl100 INT80 DEX 18 Vigor 20 zbytek bezvýznamný. Moonveil katana +9 a Lusat´s Glinstone Staff +9 Talismany stridam, ale vetsinou mam Carian Filigreed Crest (zlevnovac skill FP) , Assassins cerulean Dagger (doplnovani FP za criticaly), stargazer hairloom (na inteligenci) a Radagon icon (na rychlejsi cast time). Mixnutou flašku na bublinu a nekonecnou FP na 10s.
    Jenom zjistuju ze se mi dost ochladil apetit a uz jsem to 5dní nezapl.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: yes. Doufam v mnoho postarších kroužků a skvrnek
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: chtěl jsem mi dodat podněty pro krkáníčko
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: neruš Kofilu, když si místo Elden Ringu představuje mě, jak seru...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    _KOFILA_: ta čeština my lahodí!

Rozloha herního světa Mezizemí je gigantická, a tím myslím opravdu GIGANTICKÁ. Něco takového jsme ještě od FromSoftware neviděli a ani jsme vlastně nemohli, s ohledem na způsob pohybu hráče. Nenechte se zmást dojmem z toho, jak daleko vás nechá zoomovat a scrollovat váš první náčrtek herní mapy, jakmile ji začnete odkrývat. Tahle mapa bude stále růst a když se vám vyplní celá, neznamená to ještě, že je to jediná mapa ve hře. Opravdu mi chybí slova pro to, jak epický rozsah tahle hra má. Tvůrci si prostě řekli: „Co kdybychom vám dali víc Dark Souls do vašeho Dark Souls? A co kdybychom vám do toho přihodili i elementy z Bloodborne a Sekiro? Samozřejmě kromě toho máme také další, zbrusu nové nápady a triky v zásobě, včetně zcela unikátních „arén“ i mechanik pro boje s některými bossy.“
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ENDER: jojo, ale zas to nesmrtelny okno v rollu je fakt velky, ja jak sem mage tak na ferovku nechodim, dokonce ani helmu nemam, pac uz bych mel medium, musim mit talisman co pridava eqp load a nosim cloth trousers a cloth garb. Hlavni nevyhodu vidim v tom ze moje postava vypada jak tydyt :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: čtu jen titulky, články pod nima mě nezajmaj... a nedávno se tady někdo na češtinu myslim ptal... krkání, blití a sraní je tvoje doména, do toho zas tak moc nevidim
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: skvělé čtení! ty takové věci opravdu čteš? uplně si tam představuji místo elden ring tebe a místo češtiny hovno... jako že se jdeš vysrat a musí se o tom napsat pár vět a zobrazit několik reklam... český videoherní žurnalismus v kostce... "můžu se vysrat, ale než tam udělám, představuju si že to hovno bude teplé a vyklouzne ze mě na to ta ta..." a nebo "mohl jsem se vysrat s překladačem, ale udělám to s instruktorem"
    ENDER
    ENDER --- ---
    VITEKK: to si nedokazu představit, to umiras u bossu na ranu, ne?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pohleď pes! Uplne vidim, jak to bude montovat ty cesky vyrazy dohromady. "Vyzkousej - prst - ale - díra!"
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jo! To tu ještě chybělo...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja to btw cely to hraju na light roll coz znamena ze beham v podstate ve spodkach..
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: jo tos byl ty :) uz vim..
    Nauc se rollovat :)

Ja na stit nastesti nebyl tak navyknuty, ale pri prvnim pruchodu ds3 bych nedal dancera a gaela.. U gaela jsem poprve stravil 10 hodin a z toho 2 se stitem nez jsem ho zabil..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: no právě že blbě :-D, zatím se to dalo a postupně to je to u bossů hůř a hůř využitelný. Však na to hudruju celou dobu, že předešlé DS jsem odehrál vždy s obří zbraní a obřím štítem a tady je to nevybalancované ještě hůř, než to bylo u DS3 po vydání, kde to pak taky dorovnávali. Nějaký poise a hyperarmor tady u ER řešit je zatím dost na houby.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: je ten stit takhle pouzitelnej u bossu?
    USHUI
    USHUI --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Aha - to zas chodím se zvedlým štítem - dobrý vědět, nějaký shardy do toho teda nahážu. Je na to i nějaká z těch statistik, na to kolik žere block staminy? U těch obranných popravdě moc nechápu, jak funguje třeba robustness, vitality nebo poise..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOPIK: ne na útočení, ale na blokování. Víc ustojíš a bere ti to míň staminy, ale pokud nepoužíváš blokování a blockcounter, tak je ti to k ničemu
    TERZ
    TERZ --- ---
    LOPIK: Minimálně pro zlepšení guard boosu nebo tak nejak, blok tě stojí méně staminy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam