• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: koupis? hmm, asi jsem malo daleko...

ja porad smrdlam kolem levelu 40 a nevim nejak, kam jako mam jit...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BIMBAS: jediny sutry na kterejch zalezi jsou ty finalni, to plati i pro summony. vsechny ostatni si koupis.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: já když vidim zpětně ty zaklínadla a koulza, tak jsem si mel vybrat spis ty zaklinadla a udelat radnyho válečnýho kněze nebo paladina. Čaroděj je takovy plochý mi přijde. Spellsword lepší, proto ho jedu. Komplet překopávat to nechci, protože nemam dost šutrů do zbraně
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    USHUI: yes, taky už ho mam
    USHUI
    USHUI --- ---
    nejlepsi duch je proste mimic!)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    vcera jsem dojel prvni konec. ve finale rivers of blood a radahns gear. s velkym udivem jsem zjistil ze i tesne pred finalnim bossem me to nechalo udelat nekolik questlajn co jsem minul, bohuzel se mi odmita zjevit goldskin, anyways, jsem level cca 140, bavi me to furt, dneska donajdu legendary veci, mrknu na achievementy a hura na ng+, chci zkusit nakou kouzelnicinu.

nejvetsi problem my delal paracetamolax fakyn drak, nejhorsi ta cesta k nemu trva tri minuty a nakonec jsem ho uprcal scarlet rot/bloodloss dual wieldem.
    a radahn no, ale tam zpetne premytam nad tim, ze moje cesta tj. zapnout vsechny duchy co tam na zemi lezi k vyvolani mozna nebyla nejmoudrejsi.
    vsechny bossfighty sem summonoval nakyho ducha. nejoblibenejsi mimic, ten black knife assassin a ti dva kostici co strilej z žeber.

jsem zvedav na ty jine konce, plno veci jsem vubec nevyzkousel, inkantace, draci kouzla..

me pocity jsou takove ze to je perfektni mix elementu predchozich from software her a zavrseni prvni ery/zacatek nove.
    uz je to mesic? no byl to krasnej mesic, cely dni jsem nechtel delat nic jinyho nez bejt v tom svete. jsem zvedav jak me to bude bavit s kouzelnickym ci jinym buildem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: Despite the constant negative press covfefe
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    krkání is a new odložil…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: mam ve skoro každý souls hře kolem 200-250 hod... v DS1 cca dvakrát tolik... Elden Ring jsem jel měsíc v kuse, co to šlo, a teď jsem taky trochu polevil, z čistě z časovejch důvodů, protože jsem poměrně čerstvě fotr, ale je v tom víc faktorů - jednak rozlehlost hry (snažim se hrát vždycky na první průchod completionistu) a druhak už to neni zdaleka moje první souls hra a každá písnička se jednou ohraje... a i obecně čeho je moc, toho je příliš, na druhou stranu mě to furt baví víc, než cokoliv jinýho, co teď vyšlo, protože je mi ten styl prostě blízkej... takže abych se vyhnul krkání, dávkuju si to a nemam potřebu na to nadávat... koho to nebaví, ať to nehraje, co víc na to říct... taky nelezu každej den do auditka o AC nebo FC a nebleju tam o tom, že to nejsou DS... na to už nemam čas ani náladu... čekal jsem, že to bude víc temnota a masakr, ale tak třeba příště... a nebylo by od věci pořešit to někdy osobně na zahrádce nad plzeňskym estusem, když začíná to jaro, to anonymní vypisování na nyxu už mě nějak neba :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ENDER: mapa a R3
    ENDER
    ENDER --- ---
    btw: neexistuje nejaky snadny zpusob jak se dostat z tech podzemnich rek, aniz by musel clovek vyjet nahoru vytahem?
    ENDER
    ENDER --- ---
    BIMBAS: jj, taky pocitam, ze me to netahne tak, ze bych od toho neodsedl... ale uz mi neni 20, v ty dobe bych to mel dohrany asi za tejden mozna 14 dni...

Ted jsem se docela pobavil, kdyz jsem na level 100 vlezl k Mohg, Lord of Blood s tim, ze u sebe mam 65k run... Takze jsem ho musel zabit, abych nasledne zjistil, ze je za nej asi 400k, takze udelam najednou asi 6 levelu :)
    Krom toho mam teda kamen na upgrade zbrane na +10... Casem asi taky pobezim rychle na finale... ale zatim mam asi 45 hodin, tak to nespecha..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja nehraju nic jinyho a 90h v jedny hre je na me dost. Jsem taky na sneznych planich. Asi kouknu na wiki jak to rovně dojet
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takze krkate uz vsichni…
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: lvl100 INT80 DEX 18 Vigor 20 zbytek bezvýznamný. Moonveil katana +9 a Lusat´s Glinstone Staff +9 Talismany stridam, ale vetsinou mam Carian Filigreed Crest (zlevnovac skill FP) , Assassins cerulean Dagger (doplnovani FP za criticaly), stargazer hairloom (na inteligenci) a Radagon icon (na rychlejsi cast time). Mixnutou flašku na bublinu a nekonecnou FP na 10s.
    Jenom zjistuju ze se mi dost ochladil apetit a uz jsem to 5dní nezapl.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: yes. Doufam v mnoho postarších kroužků a skvrnek
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: chtěl jsem mi dodat podněty pro krkáníčko
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: neruš Kofilu, když si místo Elden Ringu představuje mě, jak seru...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    _KOFILA_: ta čeština my lahodí!

Rozloha herního světa Mezizemí je gigantická, a tím myslím opravdu GIGANTICKÁ. Něco takového jsme ještě od FromSoftware neviděli a ani jsme vlastně nemohli, s ohledem na způsob pohybu hráče. Nenechte se zmást dojmem z toho, jak daleko vás nechá zoomovat a scrollovat váš první náčrtek herní mapy, jakmile ji začnete odkrývat. Tahle mapa bude stále růst a když se vám vyplní celá, neznamená to ještě, že je to jediná mapa ve hře. Opravdu mi chybí slova pro to, jak epický rozsah tahle hra má. Tvůrci si prostě řekli: „Co kdybychom vám dali víc Dark Souls do vašeho Dark Souls? A co kdybychom vám do toho přihodili i elementy z Bloodborne a Sekiro? Samozřejmě kromě toho máme také další, zbrusu nové nápady a triky v zásobě, včetně zcela unikátních „arén“ i mechanik pro boje s některými bossy.“
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ENDER: jojo, ale zas to nesmrtelny okno v rollu je fakt velky, ja jak sem mage tak na ferovku nechodim, dokonce ani helmu nemam, pac uz bych mel medium, musim mit talisman co pridava eqp load a nosim cloth trousers a cloth garb. Hlavni nevyhodu vidim v tom ze moje postava vypada jak tydyt :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: čtu jen titulky, články pod nima mě nezajmaj... a nedávno se tady někdo na češtinu myslim ptal... krkání, blití a sraní je tvoje doména, do toho zas tak moc nevidim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam