• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: ropáci! Pěkně! Já jim říkal "mloci," připomínali mi ztvárnění mloků v CZ komiksu Válka s mloky adaptovaném volně podle Čapka
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    A za me dva nejvetsi bizáry:
    Ringed Finger - ...
    Ghiza´s Wheel - Hellriser by mel radost

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    dva mece co se mi asi nejvic libi
    Golden Epitaph - protoze vypada jak z W40K
    Sword of Night and Flame - kvuli napadu a proste jak vypada

FIONOR
    FIONOR --- ---
    FIONOR: jsem idiot... Moonveill mám +4, Uchigatanu mám +9
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Je ok, ale stejně jsem radši používal svůj +25 mečík s Frostem...mám ho u kouzelníka....ale teď jedu katany na dex buildu...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: na severovýchod od Raya Lucarnia Academy je důl, kde z bosse padne item pro obchodníka, který dobvoluje nakupovat Smithing Stone 1 a 2 (a obr Iji před Caria Manor má ty speciálná kameny až do 4).

Jen do toho dolu hodně doporučuji tupou zbraň. S +9 Moonveil katanou jsem si skoro neškrtnul a s +3 Morningstar jsem byl nezastavitelný. A ten boss není ani tak moc náročný.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: v podzemi jsi byl? Ja nekde objevil kameny(asi rotten lake), takze uz nekde kolem lvl 80 jsem mel +8 zbran (z max +10).. A taky jsem sel vylepsit mimica z 0 na +10 a najednou se z nej stalo regulerni spolubojovnik..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: hrad jsem proletel, ten uz mam za sebou, tak koukam na videa, jak vylepsit kouzelnika a asi pujdu trochu na sever :) pro mec.

Ale tech sutru mam strasne malo.
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH: http://ushui.wz.cz/20220328231501_1.jpg ..a fotky z vyletu mas uz taky?))
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: bez do hradu, tam je sranda... Pak te cekaji jezera, kde poprvy v zivote potkas zivy ropaky (nevim jak ty rybi hlavy jinak pojmenovat)..
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: koupis? hmm, asi jsem malo daleko...

ja porad smrdlam kolem levelu 40 a nevim nejak, kam jako mam jit...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VON_GILOTINE: íncanation je zarikadlo, to asi zadnou terminologii nevyzaduje. .)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: inkarnace a popel? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    btw je uz ustanovena naka terminologie v cestine na incantations, ashes, atd? at se nemotame kdyz nekdo rekne zaklinadlo, treba?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vládne tu někdo DarkMoon Greatswordem ? Zajímá mnejak se s nim hraje
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BIMBAS: jediny sutry na kterejch zalezi jsou ty finalni, to plati i pro summony. vsechny ostatni si koupis.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: já když vidim zpětně ty zaklínadla a koulza, tak jsem si mel vybrat spis ty zaklinadla a udelat radnyho válečnýho kněze nebo paladina. Čaroděj je takovy plochý mi přijde. Spellsword lepší, proto ho jedu. Komplet překopávat to nechci, protože nemam dost šutrů do zbraně
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    USHUI: yes, taky už ho mam
    USHUI
    USHUI --- ---
    nejlepsi duch je proste mimic!)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    vcera jsem dojel prvni konec. ve finale rivers of blood a radahns gear. s velkym udivem jsem zjistil ze i tesne pred finalnim bossem me to nechalo udelat nekolik questlajn co jsem minul, bohuzel se mi odmita zjevit goldskin, anyways, jsem level cca 140, bavi me to furt, dneska donajdu legendary veci, mrknu na achievementy a hura na ng+, chci zkusit nakou kouzelnicinu.

nejvetsi problem my delal paracetamolax fakyn drak, nejhorsi ta cesta k nemu trva tri minuty a nakonec jsem ho uprcal scarlet rot/bloodloss dual wieldem.
    a radahn no, ale tam zpetne premytam nad tim, ze moje cesta tj. zapnout vsechny duchy co tam na zemi lezi k vyvolani mozna nebyla nejmoudrejsi.
    vsechny bossfighty sem summonoval nakyho ducha. nejoblibenejsi mimic, ten black knife assassin a ti dva kostici co strilej z žeber.

jsem zvedav na ty jine konce, plno veci jsem vubec nevyzkousel, inkantace, draci kouzla..

me pocity jsou takove ze to je perfektni mix elementu predchozich from software her a zavrseni prvni ery/zacatek nove.
    uz je to mesic? no byl to krasnej mesic, cely dni jsem nechtel delat nic jinyho nez bejt v tom svete. jsem zvedav jak me to bude bavit s kouzelnickym ci jinym buildem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam