PHOW_SAATCH: mě se taky level drží s odehraným časem. Já jsem konečně ve Stormveil castle, ale mám level asi 60, halapartnu od tree sentinela. A umřel jsem na hradě jen asi čtyřikrát. Jednou ten paznecht co má tělo z končetin, páč jsem to nějak blbě rozjel s ním. Pak úplně blbě krysy. Jednou velkej rytíř vlastně. A jednou jsem žuchl šachtou. Takže jsem přelevelovaný, ale je milý, že i tak mě hra umí dát do tlamy. Každopádně hodně mi pomáhá luk. Ta hra je dost blbá, takže vystřílím celý nádvoří po jednom. Což mě trochu vadí. Jestli chápu správně, cheesuju to. Takže teď když mám dost duší, teleprotuji si do bestiaria a tam si dofarmím po litru takový malé a smrtelné magické milice. Furt jetu asssasina, takže je jebnu ze zadu s critical, ztratěj rovnováhu, tak rovnou další critical heavy hitem a pak ještě potřebují došťouchnout. No a když si mě všimnou, tak se trochu zapotím. Někdy je zkusím koněm.
Ale obecně teď objevují nová místa, to je zábava ale riziko a pak se vracím někam dofarmit. Občas si zopakuji nějaký úsek, abych si užil, jak jsem se vyborcoval. Ale furt některé věci neovládám, obcházení za záda a critical např. A piercing mi teda jde jen z rozběhu, ze sedu ho neudělám, nebo ten move ta moje zbraň nemá.