• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: mam stejny problém... Do caelidu muzes jit kdy chces :) je to openworld.. Mam pocit, ze tam do mainquestu nic neni..
    Ano muzes jet vytahem nebo to jde obehnout, kdybys nemel medailon..
    SITH
    SITH --- ---
    kluci, po zabití Rennaly se v příběhu pokračuje sic skrz ten výtah do Plateu, ale já mám dojem že mám dokončit celý Caelid. Jak to teda je? já jsem z ostatních her zvyklý na quest book, ale tady nic není a to nevedení hráče mě naprosto ničí
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já jsem třeba ještě nepotkal tu buchtu z přebalu hry :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mkam neco kolem 70h(ale zacinal jsem znova, takze odhadem 10 hodin navic) a lvl 130 a ted me to hodilo po eventu do novy lokace, jdu zkusit str build, ale vubec se mi to nechce dohrat :/

Musim rict, ze me mrzi, ze vlastne vubec nechapu ten pribeh a je to vlastně dost skoda... Sice si to pak nekde poslechnu, ale chtel bych si to odposlouchat ve hre..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: jaký magnet ?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS: co ten magnet, nejde použit?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: mě se taky level drží s odehraným časem. Já jsem konečně ve Stormveil castle, ale mám level asi 60, halapartnu od tree sentinela. A umřel jsem na hradě jen asi čtyřikrát. Jednou ten paznecht co má tělo z končetin, páč jsem to nějak blbě rozjel s ním. Pak úplně blbě krysy. Jednou velkej rytíř vlastně. A jednou jsem žuchl šachtou. Takže jsem přelevelovaný, ale je milý, že i tak mě hra umí dát do tlamy. Každopádně hodně mi pomáhá luk. Ta hra je dost blbá, takže vystřílím celý nádvoří po jednom. Což mě trochu vadí. Jestli chápu správně, cheesuju to. Takže teď když mám dost duší, teleprotuji si do bestiaria a tam si dofarmím po litru takový malé a smrtelné magické milice. Furt jetu asssasina, takže je jebnu ze zadu s critical, ztratěj rovnováhu, tak rovnou další critical heavy hitem a pak ještě potřebují došťouchnout. No a když si mě všimnou, tak se trochu zapotím. Někdy je zkusím koněm.

Ale obecně teď objevují nová místa, to je zábava ale riziko a pak se vracím někam dofarmit. Občas si zopakuji nějaký úsek, abych si užil, jak jsem se vyborcoval. Ale furt některé věci neovládám, obcházení za záda a critical např. A piercing mi teda jde jen z rozběhu, ze sedu ho neudělám, nebo ten move ta moje zbraň nemá.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja mam asi 120h, level asi 130 a jsem u toho asi posledniho. Mno mam chut to nedohrat :) Jsem postavenej snad uplne jinak nez na nej. Kdyz uz se mi dari toho prvniho ukajtovat štitonošema tak jsem mi k hovnu u druheho. To je festival marnosti jak se objevi vzdy o fotbalove hriste jinde
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    111 hodin, level 111
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    pro opravddový drsňáky je tu torch only challenge:
    Elden Ring BUT TORCH ONLY
    https://www.youtube.com/watch?v=EqZ719bwfAA
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a jako ty "zips" skoky mi přijdou super... zajímalo by mě na co to tam vývojaři mají a jak se to dostalo ven... na to přece nemůžeš normálně přijít... a jsou tam stále i po posledním updatu...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: tady, docela jsem se bavil: https://youtu.be/yKoJQhB1JAk
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: to už dělal, počkej kdo to dělal, pacifist build... jak to všechno porazil midgetama a dvojníkem sebe sama v mimic formě... zkusím dohledat...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    shrnuti od Vaatiho.

Elden Ring's Lore: Explained!
    https://youtu.be/DYDs_Inzkz4
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Lobos rozjel "Spirit Ash Summon Only Run", zatim to vypada jako meme build, ale verim ze z toho vytahne maximum. .)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ne o tom samozrejme zadna, any% kategorie je obcas uplny nesmysl. Proto jsem rad ze jsou este k dohledani ty speesruny z prvnich dni nez se to uplne rozbilo a ta kategorie prestala vsechny zajimat stran elden rinfu
    STARF
    STARF --- ---
    VON_GILOTINE: Speedrun pravidla rikaji, ze ruzny glitche, prochazeni zdma apod. spada pod "clever user of game mechanics" a je tak brano jako valid reseni. Viz treba Half-Life, staci kliknout nekam do pulky videa.
    Ale nazor ti nijak nerozporuju. :)

Half-Life in 20:41
    https://www.youtube.com/watch?v=VtI5HM7GVGY
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: je lehci nez to na zacatlu vypada, a rozhodne ho chces zabit. Netreba cekat
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KOZLIKK: jo to me strasne sere, prijde mi to uplne debilni jak diky tomu v any% proste dou k.bonfirum kqm normalne vubec nedosli nic
    SITH
    SITH --- ---
    Já si tak chodím po mapě, najdu nějakou jeskyni, lezu tam, easy vojáci, na dvě rány jdou dolů, pokračuju dál, najdu dveře, otevřu je a tam nějaký magma drak. Než se rozkoukám, tak
    ... A dál už to znáte
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam