• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    distorsion, toho mám ze všech souls speedrunerů nejradši .)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo to bude ono
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: to je tohle?
    Elden Ring Any% Speedrun in 8:56 (WORLDS FIRST SUB 9 MINUTES)
    https://www.youtube.com/watch?v=NTc469QNrBM
    TERZ
    TERZ --- ---
    Lol mi na youtube vyskocil nejakej sub 9min any% run tak sem to zkusil. Celou dobu dělá ten prapodivnej teleport nebo se ho snaží udelat, pada z areny do areny a pak ho to pri jednom teleportu hodí do start journey 2. Dafuq? :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FB -> FP
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    netušíte zda Winged sword insignia nebo jeji lepsi verze Rotten winged sword insignia aktivuje ten boost i u spellů ? Nikdo to neni vyslovene napsano (nebo neumim cist). Prave treba Azur comet s flaskou bez konzumace FB by to mozna vyuzil.

Je teda fakt ze se taky tesim az toho ještěra píchnu a dohraju to. Ale nedokážu normálně říct, zda placku prodam nebo si jeste zablbnu s pokusy.

Měl by tu předběžně někdo zájem o Xbox placku ? Je k tomu i nejaky nevybaleny merch - samolepky, dls kod, rucnicek s potiskem :DD /tojsemnezral
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: zajímavá myšlenka, kouknu po tom. Sic si nemyslim že u bosse bossů to půjde ale uvidíme :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já už to teda taky dojíždím víc z povinnosti - někde od toho Leyndellu už je to pro mě jen utrpení - nechat se stokrát zabít u bosse, než to nějak zpatlám, pak to nějak proběhnout a znovu a znovu. Už se těším až to dohraju.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BIMBAS: mám stejný problém + co víc, mám i osobní problém se ztvárněním posledního bosse. Jako když to Vaati vysvětlil, tak tu podobu trochu víc beru, ale stejně mě to tak nějak uráží, že po všech těch suprovejch Manusech, Gwinech, Našandrách, Soul Cinderech, Frídách, Gaele Slaveknechtech nám Fromsoftware předhodí duhovýho plesiosaura s křídlama. Za kterým pak s melee buildem běháš jak kokot, zatímco on permanentně zdrhá a castí vybuchující vesmírný mlhoviny a ostřeluje tě z dálky. Kokotina.

A pak Melanie, pokud hraju build postavenej na štítu, proč jí proboha dali schopnost každým zásahem si doplnit zdraví, a to i když trefí jen štít a zraní mě za 0 bodů? Pochopil bych klasické sání života "zásah do živýho - bubák si doplní kus healthbaru," ale dát jí to za trefování štítu, když její údery potřebuju vykrejvat? Celkově se prostě zas na strength tank buildy vybodli, stejně jako v DS III. Ale pevně doufám, že přijde nějaký balance update.

Ale celkově za mě pořád spokojenost: 182 hodin s hlavní postavou, asi 3x20-30 hodin s vedlejšíma, když jsem zkoušel nějakou tu magii a dex buildy a teď jsem si začal novou postavu, stejnou jako ta první, protože mě prostě nejvíc baví ty začátky a většinou tak +/- první poloviny her, něž se usadí vybavení a statistiky...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Questy se občas posouvaji přes spaní na určitých Lost graces. Tak je asi dobrý preventivně si tam vždycky sednout.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS: všiml jsem si ash of war magnet, tak mě napadlo, jestli to nefunguje i na bossy. V limegrade bylo pár mágu co si tě takhle přitahovali.
    SITH
    SITH --- ---
    ENDER: jj, já to odběhl až před toho magma wyrma a pak až si složil medailon. Ale nahoře je to moc vše badass, takže asi dám caelid a naberu levely. A nějaký questy, které jedu přes wiki protože ve hře nic takového jako quest book není :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: mam stejny problém... Do caelidu muzes jit kdy chces :) je to openworld.. Mam pocit, ze tam do mainquestu nic neni..
    Ano muzes jet vytahem nebo to jde obehnout, kdybys nemel medailon..
    SITH
    SITH --- ---
    kluci, po zabití Rennaly se v příběhu pokračuje sic skrz ten výtah do Plateu, ale já mám dojem že mám dokončit celý Caelid. Jak to teda je? já jsem z ostatních her zvyklý na quest book, ale tady nic není a to nevedení hráče mě naprosto ničí
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já jsem třeba ještě nepotkal tu buchtu z přebalu hry :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mkam neco kolem 70h(ale zacinal jsem znova, takze odhadem 10 hodin navic) a lvl 130 a ted me to hodilo po eventu do novy lokace, jdu zkusit str build, ale vubec se mi to nechce dohrat :/

Musim rict, ze me mrzi, ze vlastne vubec nechapu ten pribeh a je to vlastně dost skoda... Sice si to pak nekde poslechnu, ale chtel bych si to odposlouchat ve hre..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: jaký magnet ?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS: co ten magnet, nejde použit?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: mě se taky level drží s odehraným časem. Já jsem konečně ve Stormveil castle, ale mám level asi 60, halapartnu od tree sentinela. A umřel jsem na hradě jen asi čtyřikrát. Jednou ten paznecht co má tělo z končetin, páč jsem to nějak blbě rozjel s ním. Pak úplně blbě krysy. Jednou velkej rytíř vlastně. A jednou jsem žuchl šachtou. Takže jsem přelevelovaný, ale je milý, že i tak mě hra umí dát do tlamy. Každopádně hodně mi pomáhá luk. Ta hra je dost blbá, takže vystřílím celý nádvoří po jednom. Což mě trochu vadí. Jestli chápu správně, cheesuju to. Takže teď když mám dost duší, teleprotuji si do bestiaria a tam si dofarmím po litru takový malé a smrtelné magické milice. Furt jetu asssasina, takže je jebnu ze zadu s critical, ztratěj rovnováhu, tak rovnou další critical heavy hitem a pak ještě potřebují došťouchnout. No a když si mě všimnou, tak se trochu zapotím. Někdy je zkusím koněm.

Ale obecně teď objevují nová místa, to je zábava ale riziko a pak se vracím někam dofarmit. Občas si zopakuji nějaký úsek, abych si užil, jak jsem se vyborcoval. Ale furt některé věci neovládám, obcházení za záda a critical např. A piercing mi teda jde jen z rozběhu, ze sedu ho neudělám, nebo ten move ta moje zbraň nemá.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja mam asi 120h, level asi 130 a jsem u toho asi posledniho. Mno mam chut to nedohrat :) Jsem postavenej snad uplne jinak nez na nej. Kdyz uz se mi dari toho prvniho ukajtovat štitonošema tak jsem mi k hovnu u druheho. To je festival marnosti jak se objevi vzdy o fotbalove hriste jinde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam