• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja nemam problem s kridlama, ale se zbytkem toho movesetu.. napriklad pri utoku stitem vetsinou rollnu drive..
    VON_GILOTINE: neco tam je, takze jsem tam stravil vic casu nez bych chtel :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: v ty mlze je stejne kulovy,max jeden dungeon
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: jsou otravni ale kdyz nahodi kridla staci vyskocit a on podleti pod tebou..to je manevr z nejlehcich
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: proti gustu žádnej dišputát, já mam mlhu a sníh ve hrách naopak rád
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja radsi vyjedu z ty mlhy... Ja ji mel kdysi z wolfensteina (toho prvniho).. Dodnes mi staci se podivat na obrazek z ty hry a dela se mi špatně :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: kámoška měla kinetózu ze Subnauticy a brala na to Kinedryl, prej to fakt pomáhá :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hmm ja vlezl na concecrated snowfield... Ta mlha je tak skvela, ze jsem asi po minute mel takovou kinetozu, ze je mi zle jeste ted. To designoval idiot, nevite, jestli se ty mlhy da nejak zbavit?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem právě vlez do stromu... "Ahoj Genichiro!"
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: ty byly neprijemnejsi nez nekteri bossove.
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja nesnasim jeste ty knechty jak si nandaj kridla
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Padouch me proste nahodne na jeden uder sejme i s konem..vecer se mu mrknu znovu na zuby. Imo nejagresivnejsi boss z uplne vsech ve hre.
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja vzdy jenom prijel, dal ranu a pryc.. Hlavne nedostavat ty ranged rany, protoze tim me casto nadvakrat zabil..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: what if i told u ze jdou znicit kdyz...

Jinak hlasim ze 4.iterace bellbearing knighta stale se vzpira. Kun prekvapil ale vzhledem ke kadenci a sile utoku stejne nestiham healovat a neumirat.
    Asi nejvetsi uspech zatim slavily pokusy s dvojitou magma blade sem ho stahl na ctvrtinu zivotu a pak me stejne rozmrdal nakym random uderem.
    Olol never ends.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SITH: součást dungeon puzzle. Ses s ním zkoušel poprat?
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: jeden je uz v ty prvni dire v ktery zacinas zamcenej za sochou..
    SITH
    SITH --- ---
    Ten z kopce a dokopce jezdící chariot, co seká kolem sebe a zabije vás na jednu ránu, ne nepodobný mašině z konce mapy "don't go to Ravenholm" z HL2, to je jako co WTF? Autoři ER museli brát silný drogy
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Godskin duo jsem delal asi 5x. Ale vickrat jsem chcipnul na ceste k nim a to bylo jen pres 2 vojaky omg. Strasne me sraly. Pak jsem teda objevil jeden ohen v chodbe pod nima, takze soudim ze se k nim dalo dojit i jinak
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: vidis ja zabil oba a oba ae respawnuli a musel jsem je zabit jeste jeden a pulkrat nez zhebli uplne
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: nedoporucuju delat to prvne jako ja, tj snazit se zapnout c9 nejvix summonu a zapominqt ze muzu jezdit na koni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: dal jsem je napodruhy, cekal jsem to horsi... Proste jsem rychle zabil jednoho a nez se respawnul, zabil jsem 2.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Godskin Duo napoprvý, tak to jsem fakt nečekal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam