• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja nesnasim jeste ty knechty jak si nandaj kridla
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Padouch me proste nahodne na jeden uder sejme i s konem..vecer se mu mrknu znovu na zuby. Imo nejagresivnejsi boss z uplne vsech ve hre.
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja vzdy jenom prijel, dal ranu a pryc.. Hlavne nedostavat ty ranged rany, protoze tim me casto nadvakrat zabil..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: what if i told u ze jdou znicit kdyz...

Jinak hlasim ze 4.iterace bellbearing knighta stale se vzpira. Kun prekvapil ale vzhledem ke kadenci a sile utoku stejne nestiham healovat a neumirat.
    Asi nejvetsi uspech zatim slavily pokusy s dvojitou magma blade sem ho stahl na ctvrtinu zivotu a pak me stejne rozmrdal nakym random uderem.
    Olol never ends.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SITH: součást dungeon puzzle. Ses s ním zkoušel poprat?
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: jeden je uz v ty prvni dire v ktery zacinas zamcenej za sochou..
    SITH
    SITH --- ---
    Ten z kopce a dokopce jezdící chariot, co seká kolem sebe a zabije vás na jednu ránu, ne nepodobný mašině z konce mapy "don't go to Ravenholm" z HL2, to je jako co WTF? Autoři ER museli brát silný drogy
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Godskin duo jsem delal asi 5x. Ale vickrat jsem chcipnul na ceste k nim a to bylo jen pres 2 vojaky omg. Strasne me sraly. Pak jsem teda objevil jeden ohen v chodbe pod nima, takze soudim ze se k nim dalo dojit i jinak
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: vidis ja zabil oba a oba ae respawnuli a musel jsem je zabit jeste jeden a pulkrat nez zhebli uplne
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: nedoporucuju delat to prvne jako ja, tj snazit se zapnout c9 nejvix summonu a zapominqt ze muzu jezdit na koni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: dal jsem je napodruhy, cekal jsem to horsi... Proste jsem rychle zabil jednoho a nez se respawnul, zabil jsem 2.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Godskin Duo napoprvý, tak to jsem fakt nečekal...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SITH: jo ten měl korektně zadržený prdy (ehm hvězdy). Asi 20 smrtí jsem se k němu jen dostaval. Ale po vzoru Edge of tommorow nakonec padl. A pak jsem se pousmal protoze presne tak jak pise ENDER
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: musis mu strcit hlavu do zadku a pak ho umlatis celkem snadno :)
    SITH
    SITH --- ---
    Tak jsem přišel asi dost náhodu k Radahnovi a vcelku rychle a jasně mi to vysvětlil :-))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GURBON: mel jsem to nejak takhle.

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: to je dost zajimavy a presny primer. V podstate ta hra o tom je. Snazis se zmenit natolik abys toho bosse umazal
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: Je to součástí questu, který můžeš dostat později (Rogier, Fia, Ranni the Witch a další)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já to hraju jako Tetris
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak se to mesto jmenuje? Jestli tam uz nekde sem, ale zatim to vsechno davam ted celkem v suchym triku.

Akorat nevim, jak mam otocit Carian Study Hall vzhuru nohama. Byl v ni ten otravnej kouzelnik... A pry se to ma otocit vzhuru nohama. Netusim jak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam