• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SITH: součást dungeon puzzle. Ses s ním zkoušel poprat?
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: jeden je uz v ty prvni dire v ktery zacinas zamcenej za sochou..
    SITH
    SITH --- ---
    Ten z kopce a dokopce jezdící chariot, co seká kolem sebe a zabije vás na jednu ránu, ne nepodobný mašině z konce mapy "don't go to Ravenholm" z HL2, to je jako co WTF? Autoři ER museli brát silný drogy
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Godskin duo jsem delal asi 5x. Ale vickrat jsem chcipnul na ceste k nim a to bylo jen pres 2 vojaky omg. Strasne me sraly. Pak jsem teda objevil jeden ohen v chodbe pod nima, takze soudim ze se k nim dalo dojit i jinak
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: vidis ja zabil oba a oba ae respawnuli a musel jsem je zabit jeste jeden a pulkrat nez zhebli uplne
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: nedoporucuju delat to prvne jako ja, tj snazit se zapnout c9 nejvix summonu a zapominqt ze muzu jezdit na koni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: dal jsem je napodruhy, cekal jsem to horsi... Proste jsem rychle zabil jednoho a nez se respawnul, zabil jsem 2.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Godskin Duo napoprvý, tak to jsem fakt nečekal...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SITH: jo ten měl korektně zadržený prdy (ehm hvězdy). Asi 20 smrtí jsem se k němu jen dostaval. Ale po vzoru Edge of tommorow nakonec padl. A pak jsem se pousmal protoze presne tak jak pise ENDER
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: musis mu strcit hlavu do zadku a pak ho umlatis celkem snadno :)
    SITH
    SITH --- ---
    Tak jsem přišel asi dost náhodu k Radahnovi a vcelku rychle a jasně mi to vysvětlil :-))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GURBON: mel jsem to nejak takhle.

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: to je dost zajimavy a presny primer. V podstate ta hra o tom je. Snazis se zmenit natolik abys toho bosse umazal
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: Je to součástí questu, který můžeš dostat později (Rogier, Fia, Ranni the Witch a další)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já to hraju jako Tetris
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak se to mesto jmenuje? Jestli tam uz nekde sem, ale zatim to vsechno davam ted celkem v suchym triku.

Akorat nevim, jak mam otocit Carian Study Hall vzhuru nohama. Byl v ni ten otravnej kouzelnik... A pry se to ma otocit vzhuru nohama. Netusim jak.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja dnes dospel do faze, kdy se mi to ani dohravat nechce. Jak to dokoukavam na ytb tak si porad jen rikam "dobre delas", za tim mestem je to fakt uplne nesmyslny...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale chapu ze hra postavena na chcipani proste slunickovou atmosferu nedostane
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    za mne jsem settingu zase na nejakou dobu pln. Chtel bych videt stejnou hru v pozitivnejsim duchu. Mesta plna lidi, normalni multacek a konverzace i o necem jinem nez ze je vse v prdeli :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kupte mi dort kua, mesic vam to tu melduju (sry meldo)!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam