• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: na severu, na mape ta oblast vypada takove dost slunecne :) a jeste pred tim Sentinelem jsou tri golemove, tusim, ze dva byli lucistnici a jeden byl s halapartnou a ten se obnovuje.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: v jaky zone?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja ted opatrne stepuji pred mlhou, kterou hlida zlaty TREE SENTINEL a priznam se, ze se mi moc nechce jit jak na nej, tak do te mlhy :D

Vypada to jako vstup do te zlate oblasti/hradu. Jak jsem prosim Vas daleko od konce?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: hodne taky zalezi na tom na jakem levelu bosse potkam..
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja dneska dal predposledniho bosse a mirim na lasta. Musim rict, ze zatim me souboje neuspokojuji tak jako v DS3, ale je to mozna dano uz trosku lepsim skillem, nez kdysi pri prvnim pruchodu. Malenii jsem zkoumal, zkoumal, pak nahodil quality build, do ruky bloodhounds fang a proste jsem ji s mimikem umlatil. Nejtezsi byl asi maliketh a nejaky lower bossove.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: dneska jsem se dostal do poloviny Elden Beasta, kde se mi vybil controller, než se dobijou baterky, objednam tu hamaku
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: ma to jen par zbrani, nejaky curved sword a este neco podobneho, jakysi specialni poloutok polouskok dozadu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    lol, právě jsem zjistil, že jsem 70 hodin místo critical hitu ze zadu prováděl charged attack co jsem se naučil na začátku:-) milice před bestiariem tak konečně dávám na jeden critical zásah (asi dost pomáhá ta svatá damage), místo charged který jim zlomí pose, heavy hit a dokuchnutí - z kterýho se uměj dostat, pokud jsem blízko - s mým vigor 15 byli při každý chybě smrtelný...

btw.. tohle v konečném release zmizelo, žejo? // zkoušel jsem to se Sentinelovou Halbard.. a z charged attacku se nemůžu uncommitnout, notabene takovým krásným rollbackem-.

Feints - Elden Ring's New Unknown Mechanic
    https://www.youtube.com/watch?v=V-o44Veypm8

plus .. piercing thrust attack jsem se naučil při rollbacku a pak když běžím vpřed.. je ještě jiný způsob? Ta potřeba se rozběhnou pro piercing, je taková nešikovná..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    This dataminer has uncovered a deleted NPC quest in Elden Ring | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/this-dataminer-has-uncovered-a-deleted-npc-quest-in-elden-ring
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lords of the Fallen 2 Releasing in 2023

CI Games has announced that Lords of the Fallen 2 release has been pushed to 2023. The game, which was announced in 2014, was originally set for release in 2017 but changed developers and platforms during the course of production.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---

Elden Ring jsem dohrál

14 hlasy od 14 respondentů

ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: no ted jsem vlezl na ten strom pred malenii, uz jsem kus prosel, ale musim rict, ze je to pro me dost ocistec... Jenom ty vyvolavaci sneci me zabili asi 5x.. Nevim, jestli se nesoustredim nebo co, ale dost tady trpim..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: mě zatim nejvíc vyjebaly takový ty podivný hmyzy na hřbitově kousek od Melanie, vystřelujou čepele, před kterejma se nedá prakticky uhnout
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: souhlasim. Nemam je rad. Ve war catacombs to nebylo prijemny
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja nemam problem s kridlama, ale se zbytkem toho movesetu.. napriklad pri utoku stitem vetsinou rollnu drive..
    VON_GILOTINE: neco tam je, takze jsem tam stravil vic casu nez bych chtel :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: v ty mlze je stejne kulovy,max jeden dungeon
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: jsou otravni ale kdyz nahodi kridla staci vyskocit a on podleti pod tebou..to je manevr z nejlehcich
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: proti gustu žádnej dišputát, já mam mlhu a sníh ve hrách naopak rád
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja radsi vyjedu z ty mlhy... Ja ji mel kdysi z wolfensteina (toho prvniho).. Dodnes mi staci se podivat na obrazek z ty hry a dela se mi špatně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam