• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: Ty voe, úplně omylem jsem ti na mobilu smazal zprávu...

Ale aspoň ti odpovím. Je to dark souls hra, to nejde s Ubisoftem srovnávat. Společný je open world, ale vždycky se budeš víc vztekat u tohohle :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    mozna jsem mimo, ale maj takovyhle pokusy i ubisofti nebo jakykoli jiny openworldy?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    spolukrkaci. radgon a elden beast PS5 / 4.. pomozte mi nekdo at to uzavreme :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LION_DON:

"Now you will witness true Horror....."
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: jo tahle, jasny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: lusats glintstone, ma nejvetsi sorcery scaling. ?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: "nej sorc int hulku" to je ktera?

LION_DON: oprava: lvl3-4 3x a 1-2 unl.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: jo tak tim se to vysvetluje.
    jj meteorkou jsem to rozjel a trvalo mi pulhodiny pochopit ze proc ji nemuzu upgrejdnout.
    vcera jsem si dosel k nox sisters pro tu nej sorc int hulku, ale nejak jsem zapomnel ze ma req 55 int, tak jeste bude muset pockat, haha
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    helejte nejsem blazen, ze driv Iji prodaval jen Somber SS 1-3 a ted ma v nabidce i lvl 4. ze tam driv ta ctyrka nebyla-?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Kam jsem to omg přišel.... Já u ty hry nechám víc nervů než při migraci SAPu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: jo taky jsem to hral za nahace. Rvat do inteligence a jezdit s remdihem bylo fajn :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Tak gratz. Teď bude už jenom hůř :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hh enjoy fazula, tam zacina legrace

Ja to rozjel za ciste sorc charakter, namyslene jsem si zvolil wretch a nedoslo mi,ze wretch nejen nema hulku ale ani jediny kouzlo, takze jsem se srqndovne trapil s tim kde naky pouzitelny dmg kouzlo koupit hhh.
    V hubu se mnou nemluvili pac jsem este nezabil toho prvniho knechta na zacatku hradu atd.. hh.
    No nic, srandicky
    SITH
    SITH --- ---
    tak Fire Giant hotovo :)))

jakožto astrologist s 45vigor jsem ho porazil až po změně taktiky. Dokončil jsem si Alexander the Jar questlinu, zvolil jej jako summon a naprosto luxusně odvádí pozornost. Zatímco obr šel po něm, já musel jen dávat pozor na to jeho válení se, štít a posílání firebalů. Útočil jsem na nohu pomocí Stars of Ruin, v druhé fází začal házet rocks, neboť jej dokáží srazit na kolena. Můj mimic do něj šil Azurem a také meteority. Na třetí pokus to takto vyšlo, stačílo jen prostě uhýbat těm jeho útokům, dmg mám více než solidní. Takže hej, vzhůru do Azuly
    SITH
    SITH --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SITH: Já na něm strávil taky asi tři dny, ale nakonec bych si věřil, že už bych ho dal... V první fázi je základ motat se mu pořád kolem tý levý nohy, v druhá fázi mi pak pomůže něco co dává velký damage na dálku a tím mu musíš mastit do toho oka co má na hrudi. Některý útoky (třeba to jak udělá takovou tu "sopku") jde pak být pod ním a celou dobu ho řezat..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Posílám synův vzkaz z Elden Ringu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam