NAGASAWA: Já jsme kompletista, procházím každou cestičku.. což má výhodu, že hra mě zpravidla dává do lepší bojové pozice. Myslím že mám asi 85 hodin jak Terz v době dohrání a level asi 70;-) Jsem v Caria Manor a čeká mě tam ten drak u Three Sisters. Ale než si za ním vydám, ještě si skočím na hřbitov a pak je tam jedna okružní cesta. Snažím se s principu zabít každého nepřítele, kterého ještě neznám. Plus mám pár hodin na začátku hry, kdy si zkouším různé zbraně a teď svýho svalovce učím inteligenci. Takže si chci něco zahrát s glaced rapier. Ale hraju to maximálně nelineárně. Když jsem se dostal přes hřbitov v Raya Academia na konci do kobky, udolal mě nějaký trapák, tak jsem prostě zkusil jinou část mapy. Takže jsem na hrozně místěch najednou;-) Zabil jsem jen asi 3 bossy co maj achievement.
Hlavně to furt hraju jako AC;-) Takže se často přiblížím ze zadu na critical (udělá to asi 2200 DMG;-) a hordy cheesuji lukem zdálky;-) Ta hra na luk nemá žádnou obranou mechaniku. I ty mechaniky jsou ruzný - Např. ptactvo lukem nevyplašíš ale kouzlem nebo sekem jo. Takže když si chci nagrindovat peří na šípy, jdu na to lukem. Na ovce beru kouzla. No ale teď se už klidně troufnu větší množství potvor najednou. Takže roznhodně jsem na jezero overpowered. Možná tak adekvatní na rudý biom. Ale specialitou je, že až teď jsem na vigor 20, měl jsem 15 hrozně dlouho ale začaili mě trápit one shot killy od některých bossů a vůbec mi prišlo že vigor je jen takový buffer na počet chyb, co můžu udělat. Teď jsem potkal nějakou tlustou bestii v jedný z katakomb, kterou jsem snad ani na po desátý nezdolal. Dostal jsem teda jednu lukem ale druhou za rohem už jsem nedal. Takže jsem celkem rozlezlý. Jako asi bych se klidně mohl rozjet do Alteau Plateau nebo se teď vrátit po 20-30 levelech do rudýho biomu. Ale furt dělám malé pushe na různých frontách a baví mě, že nejsen nikde zaseklej na dlouhou.