• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak si nemůžu pomoct, ale Elden Ring mě nebaví.
    Kvantita na úkor kvality.
    Některý bossové jsou naprosto o ničem a je tady hromada vaty.
    Celkově mi přijde, že hra nemá žádnej tah. Nic, co by mě nutilo jít dál a opatrně se podívat, co je za dalším rohem.
    Hru ještě nemám dohranou a ani nevím, jestli to dojedu.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH SITH: Radagon má celkem dobře čitelný útoky, stejně tak se dá dobře rozlišit, kdy dělá obyčejný fyzický útok a kdy ten "holy," podle toho, jak se mu rozsvěcí kladivo. Potom vychytat typy útoků v jeho první a druhé fázi (AOE, výseč s následným výbuchem, výseč s třema liniema 3x za sebou, grabattack, AOE z výskoku, kopí, šipky, kruhy s teleportem, kopí s následným AOE...). Celkem dobře se mi kryl se štítem a Mimik ho slušně tankoval. Plesiosaurus taky není zas tak těžký, nejhorší jsou jeho útoky svatýma kruhama a série čtyř střel na dálku. Před oblakem mlhoviny snadno utečete, stejně tak ta jeho baráž střel, údery mečem se dají vykrýt, grabattack má hnusnej a většinou dá instakill, útok svatým ohněm je hnusnej, vždycky mi při něm začla kravit kamera. I s tím neohrabaným těžkým kolosál mečem šel snadno, jen se naučit, kdy co od nich čekat.
    Když to dalo takový jelito jako já dvakrát, tak to musí dát každej :-)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SITH: V sobotu ma sundal boss v Shaded Castle s minumum HP a dorazil ho moj Imp a zaratalo mi ho. Asi som sa trafil do limitu.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    STARF: Ne. jen neofiko pro jailbroke konzoli.. pro normalniho cloveka co chce mit konzoli standartni nedosazitelny.. to spis emulace na pc... ale je to takovy polovicaty reseni , ale bohuzel jediny, pac update asi nikdy nebude.. to spis udelaji za par let remaster - jako s demons souls...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CELESTIUS: koupe hifi veze technics z late 80s za 50e v holandskym thrift storu a koupe dvou gramofonu technics pred deseti lety bratru za 7500 kus. Ten ps4 sem koupil z nemecka za dvojku uz to bude 3,5 roku.

Jinak pokud stran rozhodnuti tak to bylo nechat si predepsat straterru a seropram. A pochopit ze jediny co ma v byti smysl je kazdej moment s kockama.
    CELESTIUS
    CELESTIUS --- ---
    VON_GILOTINE: jaký byly ty další dvě? asking for a friend :)
    STARF
    STARF --- ---
    ENDER: jako mam to stejne, ale dostalo Bloodborne uz ofic. patch, aby behalo na novejsich konzolich ve 4K 60fps (me by teda stacilo 2K)?
    Digital Foundry delali nejakou dobu zpet video s temahle parametrama, ale vyzadovalo to modding na developer verzi PS5, coz je trochu unobtainium

Bloodborne PS5 at 60FPS... With AI Upscaling To 4K Resolution!
    https://www.youtube.com/watch?v=lOn2ludP6gM
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: i did, byl to top3 rozhodnuti meho zivota. Stoji to za to i jen kvuli tomuto j3dinemu titulu
    ENDER
    ENDER --- ---
    CELESTIUS: kvuli bloodborne si asi poridim ps4
    STARF
    STARF --- ---
    CELESTIUS: pustim se asi do Sekira - kupoval jsem ho na podzim, ale byla to moje prvni souls hra a nedostal jsem se do toho... DS1 Remastered je vsude za 40e a Steam summer sale je az koncem cervna
    Bloodborne bych dal rad, setting toho titulu me hodne laka, ale bohuzel neni PC port
    CELESTIUS
    CELESTIUS --- ---
    STARF: Sekiro je perfektni a je na nem fakt osvezujici, ze je jiný :) Nejlepsi je pochopitelně Bloodborne *biceps flex*
    ENDER
    ENDER --- ---
    STARF: za me pak ds1. Ds2 ma trosku jinou animaci postavy a nejsem schopnej se s tim vyrovnat, sekiro me nechytlo vubec..
    STARF
    STARF --- ---
    Tak jsem si po dohrani ER dal mesic pauzu a nasledne se pustil do DS3 - pred chvilkou dohrano vcetne obou DLC... save rika 81h.
    Po ER, kde jsem se tocil kolem DEX,FTH a ARC buildu, jsem tentokrat vybral do zacatku jako classu knighta a jel primarne STR walkthrough (k cemuz jsem postupne leveloval i DEX). Zbrani jsem vyzkousel vic, ale nejak jsem se ve finale vzdy vratil ke Claymoru, ktery jsem v druhy pulce hry stridal s Sellsword Twinblades. Trochu jsem se obaval, jak mi to pujde bez existence spirit ashes, ale ve finale dobry, aspon jsem potrenoval uskoky. :) Tusim, ze skoro pulku bossu jsem dal first try, vetsinu kolem 5 pokusu. Nejvetsi opruz byli Twin Prices (30+) a Slave Knight Gael (±20), v zavesu pak hned Darkeater Midir (10+). Paradoxne nekam mezi tyhle 3 bossy patri i prvni kontakt s generickym Black Knightem - sejmul me snad 15x, nez se mi ho podarilo umlatit.
    Musim uznat, ze po DS3 vidim velky mnozstvi recyklovanych napadu v ER. Kazdopadne ta souls formula me asi dokaze chytnout natolik, ze mi nevadi hrat "podobnej" titul vickrat.
    A ted nevim, jestli pokracovat DS1/DS2 nebo Sekirem. 🤔
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: taky potřebuju pomoct s Radagonem, resp. toho ještě jskžtakž dàm, leč to co přijde po něm už ne (ale zkoušel jsem to jen párkrát)
    SITH
    SITH --- ---
    Hm tak s Radagonem budu fakt potřebovat pomoct. Ozvu se pánům na steamu, které mám v kontaktech :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: jak kdy, nekdy jo. Nebo driv urcite. Ten limit je imho tak tri vteriny
    CELESTIUS
    CELESTIUS --- ---
    PHOW_SAATCH: tak zase DMC5 ma uplne vyjimecne spatny levely :) Respektive to snad ani nelze nazvat levelem, proste chodba a rozmisteni nepřátel. Jsou jiny koridorovy hry, kde mi ne-openworld vubec nechybel, ale u DMC5 chybi skoro i ten koridor :)) (jinak me to bavilo, samozrejme)
    USHUI
    USHUI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam