• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LOVE_DALI: Tady je "Moonblade" mysleno to kouzlo... ne ten Darkmoon Greatsword
    VON_GILOTINE: Bloodborne byl imo lehci na platinu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nejlehci platina ze vsech from soft games tho..
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: bohuzel zere... moonblade solidne nerfnuli
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Adulas sem zacal mastit az vcera pri farmeni v haligtree, prekvapilo jak m9c to zere, ale poise jim to rozhazuje dobre
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LION_DON: Ty už zas jedeš doktorát na fextralife ne?! Platina už cinkla?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LION_DON: Night comet a vůbec ty temně modrý kouzla jsou assassin kouzla myslím, takže je AI neblokujou.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ten kvazicheese s tou skalkou je asi jedina mozna volba, uhopsat a zaroven zakouzlit to nejde. mozna kdybych mel vit vic jak 25
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: pokud mas trabl s jejim atk paternem, vylez na tu skalku po leve strane, kdyz te to tam spawne a objevi se boss...
    pouzij "Night Comet" spell (+ Graven-Mass Talisman/Radagon Icon ofc), oni tem invisible spellum min uskakujou... pak jen davej bacha na ten jeji AoE dark spell co kasti.
    Popr. Adula's Moonblade/Carian Greatsword funguje dobre, kdyz je moc blizko u tebe, dava ji to stun-lock.
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: podle youtube stačí znát její moveset, který se dost opakuje. Mě se podařilo jí rušit pose, ale stejně mě zabila na dvě rány neboť velmi rychle běhá
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nejaky tip jak jako kouzelnik zabit toho finalniho assasin leadera v evergaolu?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Když už tu neni Kofila, můžu sem dát odkaz na Games.cz? :)

Ambiciózní mod Archthrones pro Dark Souls 3 velikostí připomíná DLC a láká na záběry z hraní | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/ambiciozni-mod-archthrones-pro-dark-souls-3-velikosti-pripomina-dlc-a-laka-na-zabery-z-hrani-536919
    STARF
    STARF --- ---
    Jeste detail: asi tak v pulce hry jsem si sehnal FPS unlocker mod. RTX 3060 Ti na max detaily v 2K utahla 100-120fps. A je to vazne o hodne prijemnejsi zkusenost, nez locked 60.
    STARF
    STARF --- ---
    Sekiro dohrano, uf.
    Ackoliv je to po strance herni mechaniky hodne jina zalezitost, nez DS nebo ER, tak "Soulsborne" rukopis je neprehlednutelnej.
    Prijde mi zajimavy si uvedomit, jak jsem ze zacatku nebyl schopny dat pomalu ani jediny parry a na konci uz slo mit nekolikaminutovej hit-free fight.
    Jako vzdy jsem si dal exprorativni playthrough, takze jsem se snazil najit vse, co bylo mozne (s pomoci Fextralife wiki).
    Povedlo se mi dat vsechny bosse (vc. volitelne vylepsene verze Owl v Hirata Estate a taky Demon of Hatred). Finalni Isshin byl ultra opruz, stravil jsem tim dnes snad 6 hodin.
    Return ending.

Asi mam novy oblibeny Miyazakiho titul. Tezko totiz hledat jinou hru s tak intenzivnimi sword fighty. :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUDOLF: Klasika.. :)
    Dark Souls - Don't Bite The Hand That Feeds
    https://www.youtube.com/watch?v=vqpvaCn8wwU
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: tak v ER lejou i bloody fingers. Každopádně jako newcomer, nebýt kofili, tak o tomhle pravidle a ani úvodním pozdravení nevím.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Mno, viděl jsem dost YT videí, kde se jede na víc, proto se ptám :).
    Někteří to i tak ani nedodržovali..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: vždycky se chodí na jedno, ale jen jedno si nikdo nedá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam