• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A claymore - from Scottish Gaelic: claidheamh-mòr, "great sword") is either the Scottish variant of the late medieval two-handed sword or the Scottish variant of the basket-hilted sword. The former is characterised as having a cross hilt of forward-sloping quillons with quatrefoil terminations and was in use from the 15th to 17th centuries. The weapon was also employed by the Irish and favoured by the mercenary Gallowglass in battle.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: jo a claymore nemá tři metry

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: hele, pokud by se bojovalo za bouřky, bylo by to celkem reálný jelikož meč = bleskosvod :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: přesně :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Ty co ides? Ja mam ako zalohu uplne zakladne kladivo, lebo na ine nemam Strength. Ale na kostry a inu dungeon haved to vcelku funguje.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    GURBON: Opatrne na vyjadrenia, hovoris ako nejaky kacir :D U nas v Strednej Liurnii su 3m mece uplne bezne. Alebo sparatka, ktore sa tvaria ako rapiere. Pich pich pich.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: zatimco pobleskovany 3m dlouhy mece se u nas pouzivali zcela bezne :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: katany jsou pěkná věc, ale já jsem středoevropan a necejtim se s nima jako doma :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Diky za inspiraciu, nehral som to od konca maja, dnes som konecne doma z cestovania po sluzobkach a nejak citim, ze by bol dnes krasny den navstivit Caelid :) inak idem utrpny (B)Estoc a nato Scholars Armament. Ten Magic buff som pouzival v DS3 na Uchine. (B)Estoc som si vybral spolu s Prisonerom a ta zbran ma tak prijebany movement set (ani v DSkach ma to nebavilo), ze som si povedal, ze sa hecnem a kaslem na katany a skusim to prejst s nim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: ty jsem ještě nedal, brzy zkusim, abych byl v obraze :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já jsem teď v Sellia Hidden Cave nebo jak se to jmenuje.. A na konci jsou tři rotten krystalický bytosti. Vždycky jsem dával dva pomocí šťítu, ale tady to nějak nedávám. Asi budu muset nahradit Fire Cleans me s bobulema pro scarlet rotu, páč je to rychlejší. Summon pomáhá, že je vydrží jejich bušení. Ale musím prostě zlikvidovat jednoho z nich a pak už to půjde. Možná mi přijde že tam nemám dost místa.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj prilis brzy nikolivek. Cilem je sejmout toho prvniho nez pribehne druhej. Myslim ze na ne fungujou spaci sipky ale ruku za to nedam.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: ja odesel a vratil se zpet o 20 levelu pozdeji..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: u těch dvou si komikoně nevyvolas no. Ti dva gargoylove mi prisli po Fire Giantovi jako nejtezsi fight v cely hre. Uhlidat si zada, aby te nepoblili jedem, anebo te nevzal jeden šturmem bylo celkem divoky. S vyssim levelem a slusne vyzbrojenej na pohodu, ale kdyz tam vlitnes s nic moc gearem, tak te sfouknou, jako svicku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: to uz je opraveny, respektive jsem to tehdy na nizkym levelu zkousel a nepada. Drzi se pekne na hraně.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Já myslím, že ještě jo. Snad jednom dali death pointy na jednu trasu.
    Pak jsem ještě viděl video, kde někdo udělal save&quit při loadingu, ale hodnocení toho videa bylo nevalné, takže to asi nejede.. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: ten glitch nefunguje uz tak tri patche myslim.

SITH: je dobry pohybovat se na zacatku kolem toho vodapqdu a nechat toho prvniho skocit dolu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: náhodou zkus někdy použít i ty skyrimovský dračí dechy a výkřiky. Dobrá prdel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    já jsem tradicionalista, jedu nudnej claymore +25 namazanej bleskem :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: sel jsem tam po x pokusech az ke konci srovnat si ucty, pac jsem se na nich zbytecne zasekl na dva dny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam