NAGASAWA: chm... musím naposlouchat přes spotify.. ale pochybuji, že bez hraní darksouls k tomu budu mít tu správnou osobitou vazbu.. nejsem úplně poslouchač soundtracků.. jako mám je filmech a hrách rád žejo.. občas si něco připomenu.. A třeba ten Prologue k Dark Souls co teď slyším, je asi úplně boží ve hře, představuji si k tomu vizuál, který to má evokovat a tak nějak tuším co v tom Dark Sould mám vidět, ale prostě to bez tý hry na mě nefunguje - působí to uměle našponovaně.. Musí to být ale super pro hráče Dark Souls - je to jak s dětstvím, který si připomínáme přes hudbu s kterou jsme všechno prožívali a s která nás tam synaptickýma spojema hned dostane.. Nicméně si to můžu koupit na později, ale nad tím trochu váhám.. kupuji LP, co si myslím, že se ověřili časem nebo k nim mám teď hodně vřelý vztah, nebo prostě je tam něco totálně současného - nebo si myslím, že to že jsou puštěný na gramci a nějaká situace, tak funguje dobře, že tu desku člověk musí obrátit a dělá to rád... případně abych obrtáil desku, musím skočit přes lávu. Merde;-)