• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak jsem zabil toho hydranta na zacatku demon realm, nejak tam pobehal, ale prisel jsem si vetchej a tak jsem odesel do painted worldu. Libi se. Gravelorda pak zbiju nakou holy zbrani. Doslo mi ze plus10 mec dobry ale ze bych asi mel polevelovat armor a na twinkling titanite to chce cash
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: krom lucerny existuje i nějaká tušim helma, co emituje světlo a v ToG přijde vhod
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Nito byl celkem v pohodě, Four Kings jsem dal na poprvý... ale Manus, Father of the fuckin' Abyss... toho jsem fakt nenáviděl :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Si panamatuju jak jsem mel z prdele kliku kdyz jsem u nej byl poprve. Prvni run jsem si u dex buildu oblibil silver spear a nevsiml jsem si ze ma holy dmg
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: Mi přijde, že to procházíš strašně rychle :) Nito je celkem v pohodě, ale uznávám, že to byl boss u kterého jsem skončil, když jsem běžel pouze s jedním levelem. Ale myslím, že dneska už bych ho is jedním levelem dal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: Očividně jsi našel žebřík :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: zjevne nikolivek, dekuji za upozorneni a budu hledat poctiveji
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: v rakvi jsme si tim padem nepolezeli?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ty kokos tak gravelord Nito bude asi trochu orisek uf uf, jakoby nestacilo ze jen skocit k nemu me stoji pulku zdravi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nasel kovare,nemluvi.. inu holt pujdu za bossem,co se da delat.
    A blb patches spadnul z utesu tak nevim co z nej vypadlo
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ach zmrd patches zachranil a lucernu dal.
    Ale kruta lokace, tak to ma byt.
    Dekuji za navedeni hhh
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Checheche
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Omg co to je ta tomb of giants. Tma nic nevidim furt padam a pak me zabije 6 giga kostlivcu...olol
    Dark souls holt s durazem na very dark. No pochoden qq
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: no, hodne stesti, ten zebrik neni uplne zebrik, jsou to tyce v kamenech, ale slouzi to jako zebrik :)

me by ted sralo, ze clovek musi zase probehnout kolem tech koster v kolech, aby se dostal k te mistnosti :D

A to tu hru jeste zjednodusili, protoze dali bonfire k tomu kovarovi dole. Predtim sis to musel cely hezky probehnout a to bylo super nasiraci :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: U Pinwheela si najdi na YouTube, jak se dostat k Vamos / Blacksmith.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jsem zvedav zda oznami ten Bloodborne remaster, co jsem koukal na naka "news" videa tak pry ta firma co delala remaster Demon Souls mela nedavno nejaky tweet ze se pry jdou podivat do Yarnhamu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: to si delas.. ja to tam dvakrat vobesel a pak to vzdal a rekl jsem si "proto jsem dostal za zabiti homeward bone, neda se odsud odejit" a odhomebonfiroval

FFFUUUUUU

NAGASAWA: skvele na ten zkurv dehet tam dole v sen fortress to chce neco nejvic
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: a v DS3 Rusted Iron Ring neni, tam v bahně pomáhaje jen džudokotouly :) btw: V DS3 prej už zase jede PvP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam