• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jeste mam dotaz zda li se neco jeste muze stat v te hrobce kde sem zabil dark sun gwyndolin, vypadalo to tam jakoze by mohlo, tak jen jestli tam mam chodit na kontrolu zda tam neco jeste muze se objevit nebo ta ohromna hrobka zustane smutne prazdna
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: <3
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: ad prstýnek : no, NPC na chrámu v New Londě přece říkalo, že jedině Artorias byl schopen kráčet Abyssem a jestli ho někdy potkáš, tak ať se ho zeptáš, jak to dělal. Tak pak ta nožička celkem sama říká, s čím ti to pomůže ;-)
    + drak Kalameet : hledej velkýho týpka, kterému se mezi lidma říká "Hawkeye," ta přezdívka napovídá, co bude následovat :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE:
    pro upřesnění - není to hříbek, ale hlíva královská (máčková :)

Hlíva královská je nejrozšířenějším druhem hlívy v Číně a Jižní Koreji a její obliba v gastronomii každým rokem významně stoupá.
    Svojí lahodnou chutí a tvarem se výrazně liší od ostatních hlív a vysloužila si tím název "King oyster" - hlíva královská. Zatímco u hlívy ústřičné se používá pouze klobouk u hlívy královské se zpracovává celá plodnice, jejíž struktura výrazně připomíná hřib, a též po tepelném zpracování neovlivní barvu pokrmu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Artorias fight je imho nejlepsi v DS1
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jeste teda dumam k cemu bude prstynek astoriusuv, co mi ukazuje pod hp barem modrou botu a tak dal vyhlizim tu abyss kterou mi to umozni prejit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ahojte

mno sranda byla v tom ze jsem nepokecal s tou elfkou lesni / vypadlou holkou a proto mi nevypadl kdyz jsem delal Archives ten nahrdelnik z golema a proto jsem tam prototyp magic but whole nemel.

vcera jsem tam uspesne nabehl, pokosil prvni lokaci sebral itemy a dosel k tomu drakovi dolu, ten me trikrat zabil aniz jsem cokoliv, tak tam jeste se musim zamyslet nad tim co konam zle, haha. neco jako kdyz jsem behal kolem bed of chaos a premyslel proc a jak ji dat damage, nez jsem to dopochopil a uspesne brouka zabil haha.

dvakrat jsem se podival za Artoriusem a to mi teda prislo ze to je super fight, neco jako Lady Maria nebo Gherman, proste super fight co si dycky uzijes, tak dneska mam v planu ho zabit. i kdyz mozna budu prekvapeny, treba ma druhou fazi nebo tak. ale to k tomu patri.

jo a jeste sem vcera spravne nandal prstynek a otocil schodiste proti smeru rucicek jeste jednou a dosel k hrobce Gwyna a tam nejdrive prijal Darkmoon covenant ale nevydrzel jsem to, vzdyt ta bila mlha byla metr prede mnou a stejne do ni vlezl a teleportni cubinu zabil. haha.

co se mi rovnez stalo jsem zjistil ze sice jsem zachranil tu typku (reah?) dole v catacombach ale posleze jsem za ni nesel, neb jsem nevedel ze se mi premistila do undead parish a jen tam nasel na jejim miste sedm humanit a nejaky item. skoda, rad si povidam s npc

radost mi udelal hribek v DLC, ktery si chtel povidat, hribci jsou nejvetsi sympataci zatim ze vsech
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: Ono se odhlásit a znova přihlásit je o dost rychlejší než lítat do dalších lokací :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: to jsem měl v záloze jako druhý krok :-) takhle jsem se vracel z věže v New Londě, když jsem omylem vlezl za mlhu na cestu k Four Kings a ještě jsem měl v úmyslu vylepšit zbraň a štít : Vystoupil Nastoupil a byl jsem zas před mlhou :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: tak trik v jezeru za hydrou je ten, ze se odlogujes a zase nalogujes a voilá
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: hele, včera jsem zabíjel hydru, a to teprv po tom, co mám hotové všechny bosse a teoreticky bych mohl jít ukončit hru na Gwina a vstup do DLC mi normálně funguje, jako dřív.
    jestli ti to pomůže, tak mi to nefungovalo úplně 100% a musel jsem se vracet, ale prochod je volnej. Schválně popíšu :

- zabil jsem hydru, doběhl do zátoky za ní a nikdo tam nebyl
    - vrátil jsem se na začátek Archivů (cesta chodbama z Anor Londa za zlatou mlhou, co byla dvě obrněná prasata, vyjet výtahem nahoru, hned před vstupem do archivů jsem zabil modrého krystalového golema
    - vrátil jsem se zpátky do zátoky za hydrou a už tam byl zlatý golem, zabil jsem ho a vypadla z něj holka, pokecali jsme a dal jsem odpověď "yes"
    - vrátil jsem se zpátky na začátek archivů a znovu zabil toho modrýho golema - vypadl z něj zlomený přívěšek
    - vrátil jsem se zpátky do zátoky za hydrou a už se tam vznášel prototip "magic but holle" a po examinování jsem si potřásl rukou s Manusem a hurá do DLC :-)

Jako kdo ve Fromsoftware tenhle postup vymyslel, ten prostě musel lidi hodně nenávidět :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Mám pocit, že jedna z mých prvních návštět v PtD byla, že jsem k němu spadl a chcíp na fall damage :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: tak jde k nemu jedine spadnout. kdybych k nemu omylem nezahucel, tak ho taky minu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: v katakombach jde kovar minout? :D husty :D

takze jestli tomu rozumim, chybi ti DLC, to je taky na par hodin a pak New Londo Ruins? A sikana od meho milovaneho bosse, ke kteremu jsem nechapal, jak se dostat :D
    USHUI
    USHUI --- ---
    Nameless King taky vyzivnej!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já zas pořád pokukuju po Bleak Faith: Forsaken... snad to neposerou, našlápnuto to má slušně, ale dělaj to jen ve třech lidech :)

Bleak Faith Forsaken All Gameplay and Cinematic Trailers 4K ULTRA HD
    https://youtu.be/3N0yfXgO_WY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja tak nějak porad doufám v toho Sun Wu Kunga od Cinanu coby light Souls-like hru.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: žánr potřebuje pořádně nakopnout, leč zatím nevidím žádné slunce na konci tunelu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: V recenzi tomu dali 5/10
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Vypadá to nic moc. :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam