• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    btw. kdy má vyjít ten Salt and Sacrifice ? nějak jsem na to uplne zapomnel ze bude pokracovani Sanctuary
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: jop čekam kdy ten jev někdo pojmenuje. Já tomu dávám důvod že jsi z průchodu prostě víc ostražitý. Další pokusy si myslíš že ho znáš a pak už se to veze do doby než to odložíš :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Fascinuje mě jedna věc - hraju teď Salt and Sanctuary, naběhnu na bosse úplně poprvý, neznam jeho movesety, chování, nic, upižlam ho na cca 5%, řikam si "tak to bude pohoda" a pak se půl hodiny nemůžu dostat ani na 20%... to se mi docela často stávalo i u DS.. jako kdyby člověk na první pokus měl nějak víc štěstí nebo c.. a pak je o to víc nasranej :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    jo a abych poreferoval, tak ve dvojce jsem hodně pohonil tu adaptabilitu a s hodně opatrnou technikou "pomalu ale jistě" se prokousávám hrou. Pursuer padl. Vyverna padla. Ten stříbrnej bratranec Ornsteina - tuším, že Dragonslyer - padl. Tlouštík Old Dragonrider padl. V Lost Bastile jsem došel ke kovářovi a nejsem si jistý, jestli otevřít průchod, kde blokuje zkamenělá postava (mám tu fragrant větvičku jen jednu). Zatím bloudím v přístavu tmou a padám z mol do vody, protože kamera je tam nakokot...
    Tak myslím, že jsem +/- ve fázi, kdy jsem to kdysi přestal hrát - takže konečně pro mě něco novýho !
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: to zni dobre, dekuji. jsem furt nalehko jak amater. scarlet robe +5, mask of child, ring of favor a posledni stridam fire def nebo phys dmg def
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: jestli můžu doporučit, jak vím, že taky používáš ten dvouručák, tak na Gwyna se mi vyplatilo používat techniku "rozhazování" - on se dá dobře rozhodit, zvlášť když se rozpřahuje rukou ke svému "grab attaku." Šel jsem na něj normálně s plným Havel setem včetně štítu, dvouručák v jedné ruce a asi na třetí pokus, když jsem si připomněl jeho útoky, šel dolů. Chtělo to nebýt moc defenzivní, občas nějakou koupit, pořád se léčit (20 loků z estusky to jistí) a rubat ho a snažit se ho rozhazovat v nápřahu. To si pak nechal vždycky dát druhou ránu zadarmo.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: A hlavně to chce raketový kaťata :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a najdi ale dualwield neceho co scaluje s str arc nebo str fth, ten dex.. je takovej zradnej, tady kolega v praci to hral na DEX pri prvnim pruchodu a hrozne vyhorel nekde ve tretine, pac to najednou priserne prestalo fungovat.

a jinak teda, nejdriv na jih, potom na sever, a az potom na vychod
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Katany 🤣
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: Ty dual blades ani nevím, že tam jsou. Závažím
    Ale ten DW mě tak láká, že to vidím na ty kaštany 🙂
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DW super jsou curved meče a katany.. urcite ne dw rapier, to nefungovalo vubec.
    a jeste zvaz dualblade, to jsou super darth maul poletovačky
    KALTY
    KALTY --- ---
    No ještě mám nějaký týden čas, než dohraju TLOU 2 po jedničce :)
    Ale dlouhou dobu jsem nehrál něco, kde bych mohl jet dual-wield nějaký pěkný comba a pěkný combat. Demon's souls jsem jel na mága a už mám absťák na DW.
    Tak si dám DW Samuraje a uvidím kam mě to dovede. Tam předpokládám, že to bude chtít VIT / DEX
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Havel na Hrad
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALTY: samuraj :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: ten zacatek naslepo mi prisel v necem super a presne to co od prvniho pruchodu hrou chci. prvni pruchod bych magii nedoporucil, uz to neni jako v po vydani kdy to bylo ruzne bugnute a op.

doporucuji VIT / STR na prvni pruchod.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NAGASAWA: Tak už sem něco Souls odehrál, tak asi jo.
    Tak ještě si hodím mincí jestli Samu nebo Astro 🤣
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: prvně jsem na něj šel full Havel's a prostě tankoval :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALTY: vlitni do toho a postupne se vyprofilujes
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak asi nastal čas a koupím si konečně ten Elden. Budu mít teď dva měsíce než vyjde GoW:R tak se do toho pustím.
    Furt váhám jestli jako mage nebo nějaký dual-wield. Koukal jsem, že doporučují Samuraje a Astrologist.
    Ale ten DW mě asi láká víc.
    Mám začít koukat na nějaké konkrétní guidy, tipy nebo se do toho vrhnout naslepo? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: to mi připomíná, že v Prepare to Die jsem podruhý u Gwyna a v Remastered jsemzaparkovanej taky těsně před Gwynem... je jak dotěrnej hmyz.. jednou se mi ho podařilo skoro cheesnout viz video, ale udělal jsem s lukem omylem krok vedle a on z tý "pasti" vyskočil.. jinak jsem na tom obdobně jako kolega Dali, nějak v poslední době nenalézám Time to Die :)

How to Cheese Gwyn ( EASY! ) | Dark Souls: Remastered
    https://www.youtube.com/watch?v=wuL2e4D9W44
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam