• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Po dnešnim maratonu dojíždim znovu DS1 a Gwyn mě teda začíná docela solidně srát :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: hele, zasadniho tam asi uplne nic neni. Jenom tam je jeden fajnovy bossfight, u ktereho se da docela nasrat :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Zdar bando, dotaz k DS II. Scholar - ma smysl syslit si pharos lock stouny a vracet se s nima do lokace Pharos doors? Jestli je tam neco zasadniho, nebo se na to vykaslat... Mam jen tri ty kosticky a nevim, jestli nebudou potreba nekde dal ve hre..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    The Glitch That RUINED Elden Ring Speedruns
    https://youtu.be/HfOI-jlBVMw
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Teda me to DS II. Scholar dost bavi : trojka sentinelu dole, nejaky hrisnik dole,ted jsem zabil stirozenu Najku a pokracuju do nejakych jeskyni k mamutum a trpaslikum.
    Ale jako chodit ten mlzny les prizraku jje celkem dost voser. Boli me z toho oci a ty bily enemaci, co se maskujou za fantomy hracu, to je pekna svinarna. Zatim asi pro me graficky nejhnusnejsi lokace.
    Ale byl jsem s Pharos lockstonem zpatky u piratu a cely to tam komplet rozsvitil - nadhera!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: v praci travim celej den, az po veceri mi zbyva hodinka dve na dark souls. kdyz je dobrej den a partnerce neni zle.
    a nabeham se jeste solidne, pac jsem pred manusem sezral vsechny duse vcetne Sifa, takze nez udelam ho znovu trikrat abych vyrobil ty zbrane... eeee chvilku potrva. navic umiram o dost vic na NG+ nez jsem cekal, zpovykanej z Elden Ringu a BB, kde proste prvni ng+ hodne s prstem v nose masakr.

JOPS: ja aspon ted vim, kde je, ono jak jsem k ni prvne dobehl az pote co jsem byl v anor londo, tak jsem proadne nevedel ani presne je. smysl to davalo no. chybami se clovek dobre uci.

NAGASAWA: presne, jak uz tam vsechno znas.. ale je pravdou, ze jsem tam zapomnel vyvrazdit ten spodek, pac titanite demoni me serou!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Nejlepší je, jak potom jeden proběhne Sens Fortress za dvě minuty a říká si: “co jsem tady kurwa dělal predtim pul dne?” :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: jojo, taky jsem to takhle jednou udelal a presne, zapomnel jsem na oranzovou vypln ve skale :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já teď plnim zbytek achievementů a člověk se celkem naběhá, i když už to prostředí zná a má warp
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: a do práce občas chodíš? :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak vtipna situace. rozjel sem ze NG+ v dark souls a tak nak bezim ze, zabiju asylum, tauruse, gargoyly.. a rkam si co ted, tak probehnu otevrit prehradu v anor londo ze si vezmu ten velkej ember. ne nevezmu, kouzelnik mi zatim neda klic. ale nedoslo mi to. tak jsem si sebral svejch par svestek a koukam tak smerem ke katakombam tak si rikam jo tam si zabehnu pinwheel bude raz dva.. tak nejdriv chvilku mi hrabe hlava naprazdno nez pochopim ze si musim namackat ty sloupy s pistama aby se mi cesticky spravne otocily, hmm. no a pak ne abych sel do pice, ale ne, ja si reknu, tak si zabehnu pro bonfiry a vlastne proc ne rovnou nita. ctenar uz tusi co prijde ale retard vcera nemyslel sebehl az dolu, ac v lidske podobe, tak knight kirk nezautocil a ja hlavne vrazil jen do zlute mlhy. a ted mi to doslo, ze musim dobehnout az nahoru, ze zadnej warp nemam. tak na dvacet pokusu vybehnu az k titanite demonovi, vetsinou chcipnu na kolotočarsky kostlivce co proste do me to kolo furt toci a nejde ohnout a sebere mi to 3/4 zivotu. no tak vobiham tu diru, a zjistim ze nemam otevrenej pruchod v tej jeskyni abych se dostal nahoru a ven. tak nekam spadnu vlezu neco zmacknu a tim si jen otocim ten spodni mostek na bodaky. upadnu nekde a sem zase dole u kovare.. takze mi trvalo 15minut ze mi doslo ze moje jedina cesta jak vyjit nahoru je pres tu zed co z ni couha message, ponevadz jinak se nemuzu dostat nikam.

jo jo..to zas nekdo premejslel a delal, ze uz to zna, dyt to jednou probeh preci.. to by se jeden posral. hodina a pul v prdeli..ale uz umim tomb of giants poslepu snad tvl..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já měl v ER jediný problém, že jsem při soubojích seskakoval z koně, protože jsem panicky vždycky promáčkl levý joystick.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Furt se plížím jak kokot :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    No tak to já nedám. Zkusím něco najít na netu a YT. Crouch na klobouku fakt nedám.
    NAGASAWA: SITH: VON_GILOTINE:
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja skakani objevil asi az treti den, byl jsem preci zvykly, ze jediny skok ve from soft hrach je z behu pseudokotoul.

jinak jsem si zvykl rychle a nasledne prechod na DaS1 nebyl vubec problem.
    SITH
    SITH --- ---
    KALTY: já dle default nastavení a pár dní to trvalo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALTY: zvyknes si. na to skakani jsem prvni tri dny strasne pic*val.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ještě k tomu Elden Ringu. Zdá se mi to ovládání takové na číču lehce.
    Nějaké zkušenosti? Jak máte nastavené tlačítka vy? Díky
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAZARIUS: tak to budu muset DS2 asi taky na chvíli oprášit, ještě mi tam pár achievementů zbejvá, takže o důvod navíc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam