• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Makam na sobě

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pure norwegian black metal.. Elden Ring se může jít se svojí neatmosférou zahrabat :) Zbejvaj mi poslední 3 achievementy - acquire all miracles, all pyromancies a Knight's Honor... (akorát si nejsem jistej, jestli to vůbec půjde s absencí PvP - miracles se vážou na sunlight medaile a ty se v offlinu blbě farměj)

JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: hele, DSII mam nahrano nejakou tisicovku hodin, ale premyslim, kde tam je zadrhel.

Byl jsi v oblasti, kde je lava? Na nazev si fakt nevzpomenu. Jsou tam cerni rytiri.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: tu bábu u věže jsem napoprvý taky přehlíd, takže nejsi sám... a těš se na lokaci Shrine of Amana, tam si užiješ spoustu legrace :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    A to jsem predtim nekolik hodin bezcilne bloudil, nez jsem zjistil, ze v chodbe pred Heides Tower stoji zenska, co mi otevre za dva litry dusi vchod do nove lokace :-/
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Achjo, tak zas v tom DS II. bloudim - zabil jsem obriho dvouhlavyho pavouka (Freja?) a podzemni Executioner chariot a nejak nevim jak dal - matne si pamatuju, ze jsem nekde mel rozcesti, kde jsem si rikal, ze se tam musim vratit, ale zaboha si nevzpomenu, kde to bylo :-) A to jsem v ramci hledani cesty nasel i obriho podzemniho baziliska, ke kteremu se skakalo po chorosich na stene...
    Ale musim rict, ze me to po pocatecnich potizich strasne bavi ! :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Střídam teď trochu Prepare To Die s Remastered na PC a Remastered jede fakt mnohem plynulejc... a hlavně má ve warpu bonfire Catacombs hned u Vamose!!! Ten v originále vůbec neni :)
    TAP
    TAP --- ---
    když jsem dojížděl DS1 podruhý, na Gwyna jsem si vypnul HUD, abych z toho souboje měl lepší, resp. míň špatnej pocit. plin plin plon rip
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem ho nakonec zatlouk do země obří kamennou sekerou jako pračlověk :) pomohlo přebíhat přes ten stalagmit nalevo, když byl vejš, tak mi máchal mečem nad hlavou a skoro se netrefoval nebo se trefoval do krápníku...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Po dnešnim maratonu dojíždim znovu DS1 a Gwyn mě teda začíná docela solidně srát :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: hele, zasadniho tam asi uplne nic neni. Jenom tam je jeden fajnovy bossfight, u ktereho se da docela nasrat :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Zdar bando, dotaz k DS II. Scholar - ma smysl syslit si pharos lock stouny a vracet se s nima do lokace Pharos doors? Jestli je tam neco zasadniho, nebo se na to vykaslat... Mam jen tri ty kosticky a nevim, jestli nebudou potreba nekde dal ve hre..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    The Glitch That RUINED Elden Ring Speedruns
    https://youtu.be/HfOI-jlBVMw
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Teda me to DS II. Scholar dost bavi : trojka sentinelu dole, nejaky hrisnik dole,ted jsem zabil stirozenu Najku a pokracuju do nejakych jeskyni k mamutum a trpaslikum.
    Ale jako chodit ten mlzny les prizraku jje celkem dost voser. Boli me z toho oci a ty bily enemaci, co se maskujou za fantomy hracu, to je pekna svinarna. Zatim asi pro me graficky nejhnusnejsi lokace.
    Ale byl jsem s Pharos lockstonem zpatky u piratu a cely to tam komplet rozsvitil - nadhera!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: v praci travim celej den, az po veceri mi zbyva hodinka dve na dark souls. kdyz je dobrej den a partnerce neni zle.
    a nabeham se jeste solidne, pac jsem pred manusem sezral vsechny duse vcetne Sifa, takze nez udelam ho znovu trikrat abych vyrobil ty zbrane... eeee chvilku potrva. navic umiram o dost vic na NG+ nez jsem cekal, zpovykanej z Elden Ringu a BB, kde proste prvni ng+ hodne s prstem v nose masakr.

JOPS: ja aspon ted vim, kde je, ono jak jsem k ni prvne dobehl az pote co jsem byl v anor londo, tak jsem proadne nevedel ani presne je. smysl to davalo no. chybami se clovek dobre uci.

NAGASAWA: presne, jak uz tam vsechno znas.. ale je pravdou, ze jsem tam zapomnel vyvrazdit ten spodek, pac titanite demoni me serou!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Nejlepší je, jak potom jeden proběhne Sens Fortress za dvě minuty a říká si: “co jsem tady kurwa dělal predtim pul dne?” :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: jojo, taky jsem to takhle jednou udelal a presne, zapomnel jsem na oranzovou vypln ve skale :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já teď plnim zbytek achievementů a člověk se celkem naběhá, i když už to prostředí zná a má warp
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: a do práce občas chodíš? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam