• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: na druhou stranu to pak není nuda, když to jdeš znova :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jsem nikdy nepřišel na chuť movestu kosy. Takovej Pyro a Uchigatana :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: ja pri prvnim pruchodu nasel jen ty humanity, co z ni vypadnou, pac jsem vubec nevedel, ze ma vubec v undead parish se objevit. ono ty tendence prochazet to vsude kde uz jsi byl jsou trochu neintuitivni no
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mimochodem, jak tady kdysi někdo řešil, že mu v DS1 zmizela Reah of Thorolund a nevěděl proč... "While she prays in front of the altar, she dies after the death of any two following bosses: the Gaping Dragon, Bell Gargoyles, Priscilla, Sif, Nito, Quelaag, the Bed of Chaos, Iron Golem, Ornstein and Smough, The Four Kings, and Seath."
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: hod sem nejakej screenshot, fakt jsem uplne mimo.... ten tvuj popis mi vubec nic nerika :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Gold Hemmed s kosou je top fashion :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: z motýla je tuším celkem fešný kopí pro castera
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak ja z nejakeho duvodu vzdy inklinoval k Gold Hemmed setu s obcasnym prihlednutim k Silver Knight cheste pri hero momentech :D

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BTW - teď jsem ve dvojce v jednom DLC (na začátku byl drak, co odletěl pryč a všude jsou magický přepínače, co zvedaj kamenný platformy) a je to teda nějaký divný. Jsou tam enemové, co si vůbec nic nedělaj z Havel štítu daného na max, nějaká poise damage z mojí strany mastodont halapartnou na max jim nic neříká a vesele na mě útočí i v momentě, kdy je řežu a moje Havel zbroj mě chrání asi jako děravý pytel od brambor. A ještě k tomu dávaj poison + mají všude poison snipery. To jako fakt?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI VON_GILOTINE: já tedy jedničku vždycky, jak jen to šlo, hrál v kompletním Havel setu včetně štítu a nikdy mi žádný rolly nechyběly. Měl jsem to jen abych mohl normálně chodit a sprintovat.
    A než jsem se na něj dostal vlastnostma, tak jsem používal Knight armoru, Elite Knight armoru, Black Iron armoru a pak toho Havla.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: clovece, u toho Logana musis koupit vsechno co ma a pak tusim, ze musis urcite k Bonfire, refresh a znova k nemu. Ja si tu posloupnost uplne uz taky nepamatuju...

ale jeste se bojim toho, ze tam byla nejaka podminka, ze to bylo pred nebo po zabiti SEATHA
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: osobne jsem to dojel v Black Knight setu, ale bral jsem to ciste esteticky, pac kdyz bylo potreba, nechaval jsem na sobe jenom kalhoty jenom kvuli mobilite.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: TAk samozřejmě, co Ti vyhovuje. U DaS1 je poměrně bežná praxe běhat na lehko s heavy weapon. BKGS 4 the win! :)
    Pokud se někde sekneš, že už to nebudeš stíhat uhejbat, tak full Havel's a tankovat :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja vcera uspesne useknul ocas scaleless drakovi, takze konecne Moonlight greatsword. napodesate jsem spravne seskocil z otocnych schodu v archivech abych sebral tu specialni kuši co tam je v bedně na regálech a donakoupil vsechna kouzla od big hat logana, pak jsem asi petkrat reloadoval ale logan byl furt na svem miste, tak terba dnes budu mit vetsi stesti a uz me nepozna a ja ho pak pujdu zabit do te mistnosti kde jsemprvne porkal scaleless bosse. furt to beham s zweihanderem, zkousel jsem ten dračí ocas, ale nedaval tak mocnou damage mi prislo. u delani prvnich boss soul zbrani jsem zjistil ze mi zjevne pri druhem pruchodu nevypadla duse z moonlight butterfly nebo jak se menoval ten boss dole v lese. snazim se vytahnout endurance na ctyricet abych mohl nosit nejake aspon trochu DEF majici brneni aniz bych klesl v rychlosti pohybu. vymaxoval jsem si Artorius brneni, vsechna ostatni jsou hrozne tezka.. nejake tipy v tomto ohledu, nebo zkratka NG atd se beham klidne bez brneni pac uz mas umet a nenechat se trefit?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Už to dorazilo. Chytli celníci, tak jsem ještě doplácel clo, ale i tak. Mladýmu je ta mikina sice celkem velká, ale i tak neodolal a musel s tím do školy.
    Praise the Sun! :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Normalne blokujes tou zbrani kterou mas, tak divoky jako BB to neni. Hral jsem to ale nekdy pred 2 lety, tak moje pamet neni uplne aktualni
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: jakou to ma mechaniku bloku nebo dodge ? Mam to koupeny, ale porad se mi do toho nechce, protoze tusim, ze tam nebudou stity, podobne jako v Bloodbornu.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SNOO: Nioh ma takove uzavrene lokace, ktere je treba procisit, obvykle zakoncene bossem. Je to barevnejsi a do lokaci se da vracet a objevovat veci ktere jsi minul. Obtiznosti je to srovnatelne...ty skilly a stance jsou taky ok, i kdyz jsem stejne hral hlavne s Kusarigamou....pokud jsi prejeden From Software, tak za vyzkouseni stoji...enemaci a bossove z Japonske mytologie velmi dobri....Sekiro je ale o tridu vys.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: takovy oltare s hadima telama bez hlav tam vedou a jeste nejdriv musis najit poschovavany specialni klice, ke kterym se ale dostanes az s uplne idiotsky schovanym jinym specialnim klicem - bez YT to nenajdu ani nahodou...
    SNOO
    SNOO --- ---
    Po ER sem si prvne projel Bloodborne (BOŽÍ) a hned na to treti prulez DS3 plus kousek Sekira a musim rict ze co se tyka atmosky a level designu, tak ER je s prehledem na poslednim miste. Nepamatuju ze bych v er kdykoliv bloudil, proste koridor a cau…
    A to sem byl dva mesice zpet presvedcenej ze ER je proste top a vsechno ostatni je az nekde vzadu... pff
    Btw: Jak je na tom nioh2 ? Da se to brat jako dobra soulsovka? Dle videi se mi zdalo ze by to nemuselo byt spatny, navic to ma docela hluboky moznosti buildeni skrz skill stromy…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam