• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: :D tyvole tak to jsem regulerne vytesnil. Davam si demonstrativni facku pred zrcadlem!
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Pátečně tě osočuji z prachsprosté lži! Mám tam od tebe + jako důkaz!
    TERZ:
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    aha slusny.

Dark Souls: Souvenir of Reprisal Farming
    https://youtu.be/kZoecwE9xSw
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: fiha to jsem taky nevedel
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: wooot!!! super <3
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: omyl, Miyazaki neponechal nic náhodě, Souvenirs of Reprisal padaj z černejch vran v Painted World of Ariamis (drop chance 6%), takže nejsi odkázanej na PvP, stačí naboostit item discovery a za chvíli to máš v kapse
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Watashi Wa Gyoubu Masataka Oniwa. Ware Oniwa Gyoubu masataka nari

Nejstylovejsi Sekiro bossfight nástup.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Souvenirs of Reprisal. Vypadne z Lautreca a muzes je farmit akorat invadem pod Darkmoon covenantem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: co myslis tema usima?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ach ach, ze zbrani mi zbyval silver knight spear..dobry, done. knights honor achieved.
    z pyromancies jsem musel nechat si dat vajicko do hlavy aby mi ten posuk byl ochoten prodat toxic mist. dobry pyromancies achieved.
    ale miracles... ach běda.. pratele desetkrat ng davat nebudu, mam jen tři uši. bez deseti uší nevyleveluju covenant Gwyndolin a nedostanu posledni miracle..tak holt all achievements musi pockat na spusteni serveru. pak to bude einz zwei.

krasna hra. miluju. inu a to znamena, ze davam instalovat DS3 a zitra zacina dalsi spam. muhaha.
    ale nebojte, dark souls 2 koupeny nemam a sekiro mozna este nekdy zkusim, ale prislo mi, ze proste nedokazu pochopit zakladni princip jak se boss fighty maj hrat a skoncil jsem nekde u toho typka co jezdi na koni (druhej nebo prvni boss..)

Praise the sun!

nejlepsi boss fighty: Artorias, Manus, Gwyn. bez pořadí, každej z nich mě tvrdě skrze pot, řev a bezmoc donutil pochopit jak se hejbou a jak tomu uhybat a este zasadit ranu. nechat si staminu pro pripadny roll away. tak ma boss fungovat, donutit me abych se ja prizpusobil jemu, ne aby kleknul na holou sílu. co bylo nevyuzity potencial trochu je ten Sanctuary Guardian, ten byl na NG+ vyrazne tuzsi a mnohem lepe kombinoval svoje movesety a skilly. bejt tam na ten boss fight dva jako se zjevi po boss fightu, ocenil bych. ale to se lehko radi po tolika letech treningu u dalsich from software her.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ten Artorias, to je stejně krásnej bossfight - čistej, přehlednej, spravedlivej.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: v DS2 a DS3 jsou některý vázaný na PvP a questy, který lze minout, v jedničce je to řek bych nejjednodušší
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: od merchantů máš všechny?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: jj, vsechny ty veci z covenantu mam, sunlight spear, deathblade dance,atd.. i kdyz..rankuje se nejak i ten covenant thorolunduv? tam mozna mam manko.
    pyromancie je jedna od knezky v bazinach pote co zabijes bed of chaos, a aj tu mam.

ale to je uz drobnost, načtu si to, splnim to a pak se muzete haha tesit na spam Dark Souls 3 tenkrat poprve
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: To si nacti, co ti chybí, protože mám pocit, že k některým se dostanes trochu komplikovaněji.

Za Gwynovu duši dostaneš Sun speary u sochy pod branou, co na ní sedí drak. A pyromancy byl taky jeden takový záludný, ale nevím co ti chybí...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem snad blizko cile, vcera jsem zabil potreti Gwyna, zbyva dodelat item z broken swordu a sifovy duse.

vcera jsem zabil po prichodu do anor londo falesnou gwyndolin a musim rict, ze ten zhasly anor londo mi nesednul, obzvlaste mi chybeli dva rytiri a spol v predsali ornsteina a smougha, ktere jsem rad farmil s prstenem a truhlicovou helmou. jeden pruchod ke kovari 40k dusi na posezeni.

zacinam premejslet co jsou asi ty miracles a pyromancies co mi chybi. nerekl bych ze jsem nekde neco preskocil ale achievement na ne furt nemam. covenant slunce jsem upgradnul, miracle dostal. pyromancy jsem si i vyhonil na +15 a +5, ale asi to budu muset nacist kde se mi nejake schovava.
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Uplnej souhlas!!! Mluvis mi z duse. U Rings of Power jsem sledoval navic vyvoj IMdB hodnoceni. Zacalo to na 6 po vydani a ted je 6.9. Mam teorii. Amazon vlastni IMDB. Hodnoceni ue cinkle :) Coz je fakt dno. Idealni korporatni reseni kdyz do totalni sracky narves miliardu dolaru :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: no tywl... to asi ne.. na to jsem už úplně zapomněl... facepalm! dík :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: A sestřelil ti ho obr na věži? Nejdřív musíš k němu a pak až Kalamita přijde k tobě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam