• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE:
    Skills, also known as Weapon Arts, are special moves for Weapons and Magic in Dark Souls 3. They are a new feature that allows the player to use special attacks with existing Weapons or boost the damage of Spells. They vary from weapon to weapon, and can have effects such as higher damage or self-buffs.

Activating Skills
    Press the L2/LT button to use the unique skill associated with the weapon you have in your left hand or are wielding with both hands. Assorted skills are available, each with their own capabilities.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jen jsem nepochopil co maji byt ty skilly psane u kazde zbrane, vzdyt to je jen r2 ne?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj vcera sem prosel plus minus vesnici.. vesnice hezka, bonfiry tak akorat. V tom cimburi nahore mi trochu stvalo ze tam mam asi troje neotevreny dvere, aj toho draka sem podbehnul, ale co uz, treba se tam pozdeji dostanu.

Zacal jsem z neschopnosti si vybrat klasicky deprivantem lvl 1 vsechny staty 10. Chvili sem bojoval se skakanim na L3. Uvital jsem moznost prodeje veci. Nasel stribrnej prstynek na vic dusi pod strechou.

Osvobodil thiefa, pyromancera a kouzelnika. Ten firelink shrine se mi celkem libi to jo. Je v tom hodne deja vu. Insane smile typek u trunu. Znudenej typek u bonfiru. Chvili jsem premejslel zda ustrilim draka z kuše ale vysral sem se na to.

Zatim asi nejvic nevim co za zbran. Tak ze zoufalstvi mam +2 long sword. Cekam az nekde padne nakej greatsword asi. Halberdy mrdam a uchigatana mi prisla az moc obvious. Level 26 sem. Davam to jen do str vit end a dex.

Je to takovy hezky hodne. Elden ring beta. A teda klasicky nemam šajnu co se parry tyce.

Ta undead village je krasnej koncept no. Takovej 50/50 bloodborne/dark souls.

Tak dnes pokrocim
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Tak jaký jsou první pocity z DS3? Koukam, že už máš za sebou Vordta a míříš do vidlácký vesnice ;)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Mandragora - Official Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=sF8Fs1R2ygM
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: no, jeste k uplne kompletaci DS bys mel dat NG+7, pak uz se obtiznost nezvysuje.

Jenom to probehnout co to pujde :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: congraaaats :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji pratele. sice mi to vubec nepadalo z tech vran a zacal mi padat jeden uchoid za vsechny vrany zabity az tak pri deseti humanitach a prstynku,tj discovery kolem 400, ale je to tam.
    ach. sladkych 100 procent.
    toz, dark souls tri, zitra zaciname
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: :D tyvole tak to jsem regulerne vytesnil. Davam si demonstrativni facku pred zrcadlem!
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Pátečně tě osočuji z prachsprosté lži! Mám tam od tebe + jako důkaz!
    TERZ:
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    aha slusny.

Dark Souls: Souvenir of Reprisal Farming
    https://youtu.be/kZoecwE9xSw
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: fiha to jsem taky nevedel
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: wooot!!! super <3
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: omyl, Miyazaki neponechal nic náhodě, Souvenirs of Reprisal padaj z černejch vran v Painted World of Ariamis (drop chance 6%), takže nejsi odkázanej na PvP, stačí naboostit item discovery a za chvíli to máš v kapse
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Watashi Wa Gyoubu Masataka Oniwa. Ware Oniwa Gyoubu masataka nari

Nejstylovejsi Sekiro bossfight nástup.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Souvenirs of Reprisal. Vypadne z Lautreca a muzes je farmit akorat invadem pod Darkmoon covenantem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: co myslis tema usima?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ach ach, ze zbrani mi zbyval silver knight spear..dobry, done. knights honor achieved.
    z pyromancies jsem musel nechat si dat vajicko do hlavy aby mi ten posuk byl ochoten prodat toxic mist. dobry pyromancies achieved.
    ale miracles... ach běda.. pratele desetkrat ng davat nebudu, mam jen tři uši. bez deseti uší nevyleveluju covenant Gwyndolin a nedostanu posledni miracle..tak holt all achievements musi pockat na spusteni serveru. pak to bude einz zwei.

krasna hra. miluju. inu a to znamena, ze davam instalovat DS3 a zitra zacina dalsi spam. muhaha.
    ale nebojte, dark souls 2 koupeny nemam a sekiro mozna este nekdy zkusim, ale prislo mi, ze proste nedokazu pochopit zakladni princip jak se boss fighty maj hrat a skoncil jsem nekde u toho typka co jezdi na koni (druhej nebo prvni boss..)

Praise the sun!

nejlepsi boss fighty: Artorias, Manus, Gwyn. bez pořadí, každej z nich mě tvrdě skrze pot, řev a bezmoc donutil pochopit jak se hejbou a jak tomu uhybat a este zasadit ranu. nechat si staminu pro pripadny roll away. tak ma boss fungovat, donutit me abych se ja prizpusobil jemu, ne aby kleknul na holou sílu. co bylo nevyuzity potencial trochu je ten Sanctuary Guardian, ten byl na NG+ vyrazne tuzsi a mnohem lepe kombinoval svoje movesety a skilly. bejt tam na ten boss fight dva jako se zjevi po boss fightu, ocenil bych. ale to se lehko radi po tolika letech treningu u dalsich from software her.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ten Artorias, to je stejně krásnej bossfight - čistej, přehlednej, spravedlivej.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam