ach ach, ze zbrani mi zbyval silver knight spear..dobry, done. knights honor achieved.
z pyromancies jsem musel nechat si dat vajicko do hlavy aby mi ten posuk byl ochoten prodat toxic mist. dobry pyromancies achieved.
ale miracles... ach běda.. pratele desetkrat ng davat nebudu, mam jen tři uši. bez deseti uší nevyleveluju covenant Gwyndolin a nedostanu posledni miracle..tak holt all achievements musi pockat na spusteni serveru. pak to bude einz zwei.
krasna hra. miluju. inu a to znamena, ze davam instalovat DS3 a zitra zacina dalsi spam. muhaha.
ale nebojte, dark souls 2 koupeny nemam a sekiro mozna este nekdy zkusim, ale prislo mi, ze proste nedokazu pochopit zakladni princip jak se boss fighty maj hrat a skoncil jsem nekde u toho typka co jezdi na koni (druhej nebo prvni boss..)
Praise the sun!
nejlepsi boss fighty: Artorias, Manus, Gwyn. bez pořadí, každej z nich mě tvrdě skrze pot, řev a bezmoc donutil pochopit jak se hejbou a jak tomu uhybat a este zasadit ranu. nechat si staminu pro pripadny roll away. tak ma boss fungovat, donutit me abych se ja prizpusobil jemu, ne aby kleknul na holou sílu. co bylo nevyuzity potencial trochu je ten Sanctuary Guardian, ten byl na NG+ vyrazne tuzsi a mnohem lepe kombinoval svoje movesety a skilly. bejt tam na ten boss fight dva jako se zjevi po boss fightu, ocenil bych. ale to se lehko radi po tolika letech treningu u dalsich from software her.