• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak uz sem se tam dostal.. pres zkurv falesny zabradli omg.

Stale me vsak trapi co dal v anor londu. Nedari se mi otocit rotacni vezi at si vezmu jakejkoliv prstynek.

Zabil sem Aldritche, krale ohnivejch demonu, poustniho cerva, yhorna gianta, toho polodraka co byl po dancerovi, ale ted tam cekaj dalsi dvere mlhy stejne jako za tema dvema drakama mrtvejma nahore na cimburi. Aktualne si uzivam sestru Friede a jeji druhou fazi pote co jsem celou animaci po prvni fazi prokricel ze nee zadna druha faze neeeee

Furt nevim jak se dostat nahoru do kostela pod anor londem, je tam videt bonfire, ale zezdola nic nefunguje, je tam jen prazdna mistnost nad schodama od bonfiru chjo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CtrlV.link | Fastest ScreenShot and PrintScreen online
    https://ctrlv.link/nzVO
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: irythrill central, jedny schody nahoru a jeste pred tema treba duchoknightama doleva
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: mě to zasněžený DLC docela bavilo, ale asi jsem spíš vyjímka, co jsem tak čet... Kterou branku myslíš? Udělej screenshot.
    CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
    https://ctrlv.cz/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak pontiff chtel jen misto 20vigor tak 27-30 a sel k zemi.
    Zacinam z toho mit takovy stisneny pocit. Thief se nevratil z druhe vychazky pro veci..slepa buchta zmizela pro jistotu taky. Nikdo nechce grave warden pyromancy tome. Diky painted world nenavidim debilni vlky ale prolezl jsem to cele a zjevne musim bodnout do te hodne jeptisky..o tom, zda ta slepa buchta tady na stole v kostele je tataz jako sem mel ve firelinku nikdo moc neporadil. Zda ten stryc je tentyz, ted jiz mrtev, nemluve.
    Sice si muzu koupit u te vydridusske baby titanite scale ale nevim nevim.
    Coje dopicezac ten selfproclaimed giant. Proc ma miliardu zivotu chjo. No to nak dopadne... jen teda painted world spis trauma nez farma.
    A priserne me vytaci ze nedokazu zjistit jak otevrit t7 branku hned nalevo od uplneho zacatku irythrill boreal valley. Dyt to mam cele prolezle...respektive ted jsem na boku kqtedraly a pro zmenu ve from soft hre bezim po bocnici katedraly a strili na me rytiri hh
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Samozrejme jedu 2h a na ferovku priznam ze sotva parkrat sem se dostal do tej druhe faze..
    Tak aspon ze nejsem blazen. Dneska hodlam nak vic zkouset mlatit se v rohu u zdi mam pak pocit ze pak na nej spis dosahnu. Momenty nadechu tam jsou. Ale samk slysite, hovno poradne vim o druhy fazi...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Pre mna bol Pontiff vacsi picus nez Midir. Midira som prekvapilo dal v ten den, kedy som ho objavil, na holatko s Flynn´s Ring. Nato ako ho cely internet opisoval, mi prisiel vcelku citatelny. Pontiffa, sa priznam, som nedal ani raz bez Summonu, tu druhu fazu z duchovnym dvojcatom som proste vzdy nejak domrvil.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: jo na toho jsem se vykaslal :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: těžší než Midir? ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: pro me je pontiff bez stitu asi nejtezsi boss. Mam pocit, ze to je jedinej, kteryho jsem neudolal s 2h
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak Pontiff v kostele prvni zasek... radsi sem sel do irythrill dungeonu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ha ha, ten irythrill mesto to je veselost. Poradni knechti. Tesim se az jim vecer zakroutim krkem.

Nekdo mi zabil toho poutnika co vcas neumrel a tak byl se mnou ve firelinku, podeziram toho cynickeho rytire co puvodne hlidal tu slepou mirakl babu, ktere jaka nahoda nachazim ty knihy v braillove pismu. Hh.

Katakomby mne trosku trapily, casto jsem umiral na lenost uhnout ci tak, to se stava.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: na tom něco bude
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: to bylo ale windows live, dnes xbox síť, ne?

jako na konzolích jim to platila a zařizovala SONY. Na PC poprvé šli přes (tehdy špatně fungující) windows live, kterou pak nějak přepisovali na steam, byl na tom vázaný multiplayer a podle mne se s tím svezl prostě i cloud se save.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Na desaty pokus padnul, seznavam, ze vigor 18 neni moc a musim pridat na hpckach. Inu vzhuru do katakomb. Stray demon byl roztomile podobny tomu z jednicky. A vsechny zkratky uz otevreny, tak uz me to netrapi konecne.
    Krasna hra
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mno tak Abyss watcher to je sympatak, prvni poradny fight ds3
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: funguje i v DS1: Prepare to Die z roku 2011
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NAGASAWA: pro mne to bude další věčná hra jako byl Skyrim. Ten jsem poprvé dohrál cca dva roky po vydání. Dokonce mám už dvě postavy na docela vysokých levlech a vybavení, se kterými tam chodím, jeden na magii, druhý klasický Conan. Spousta věcí otevřena, spousta mapy otevřená, ale pořád se toho prostě nedokážu nabažit. Leckdy si to prostě zahraju a navnadí mne to, a musím si jít číst nějakou dobrou fantasy.

Na mne je tahle hra vynikající, já si jí fakt užívám a budu strašně dlouho. Je to můj Skyrim téhle dekády. Hraju prakticky jen ER a vedle toho ESO (to je MMO RPG) a je to pro mne to nejlepší z fantasy co existuje. A ano, až v ER dojdu ke konci, hned půjdu na new game+.

PHOW_SAATCH: protože prostě Bandai Namco za to v minulosti neplatilo? A prostě funguje až od D1 remaster?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já jsem vždycky ke Smelterovi doběh a tam jsem taky skončil :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BTW nakonec jsem uzavřel DS II. a zabil Nashandru bez dohrávání DLC. To Sunken king DLC jsem prošel až k Natálii (?) kde si vyvolala jako summona toho velkýho rytíře, co byl před Vendrikem a v ohnivém DLC mě finálně otrávila cesta ke Smelter démonovi.
    Ve skutečnosti jako poslední boss teda Nashandra moc těžká nebyla, jenom to chtělo hlídat si ty její kletby. Celkově z toho mám dobrej pocit, některý lokace a souboje byly super, ale některý lokace bych označil za hnusný a pár věcí za odfláklý.
    Ale dává to možnost hrát pořád dál, taky ty DLCčka asi časem ještě zkusím dojet, ale ty zpomalující mágové se supportem sniperů a rytířů na blízko před smelterem mě tedy doct otrávili...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam