Tak nevim zda to chapu spravne ale to co se otevrelo po Sister friede je asi ten ringed city datadisk soude dle obtiznosti hh.
Nasel jsem draci lokaci, zabil ancient wyverna a resim proc tam na me jednou vybehl havel a podruhe uz ne.
Zabil jsem championa a nasel oci fire seekera ale neudrzel sem se a zabil sem tam tu babu anezjistil co se tam da udelat, dead end. Ashen one, be sure to bring more souls! Uz sem nevydrzel a proste ji zabil.
Trochu me trapi 2 princove, ale tak to je tim, ze me zabije dycky hned na startu 2.faze.
Hodne me potesil Titanite slab od tri tlustoandelu na vrcholu archives veze a jako odmena od typka z vesnice andariel. Vrznul jsem jeden do pyromantsky ruky kerou si nahrejvam zweihander plamenama.
Pobavilo me ze sem hned na startu dlc nasel steel protection ring 3, aniz bych kdy zavadil o 1 ci 2 hh. Furt nechapu kde najdu vertebrea shackle. Zase me nekdo zinvadoval, total nuda. 0 motivace s tim cokoliv delat. Zbytecny.
Moc se mi libi ty drobne odkazy jako moment se dvema gargoylama na strese. Nebo plunge attack na tlustocha na zacatku dlc. Anyways,back to work