• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Can I Beat Elden Ring by 1 Shotting the Bosses?
    https://youtu.be/hX7xcxpxHhU
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Snažim se z Kalameeta vymlátit Obsidian... a přitom je venku tak hezky :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: za dve hodiny sem nevidel jedinyho bosse, mimo toho, co tam je jen kvuli tomu, abych se dostal do nexusu :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: kamos to hral po jediny from software zkusenosti kdy uhral cca tretinu elden ringu a nasledne asi po tydnu hrani hlasil ze Demon souls ps5 hotovo. Tak nak soudim ze to nebude moc tezky
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAVANA: remake jsem nehral, hral jsem prvni verzi na PS3 a neni to lehky, je tam strasne malo checkpointu no :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdyby si chtěl někdo odpočinout od hraní, narazil jsem na docela pěknej seznam.
    Filmy ze středověku | FILMTORO
    https://filmtoro.cz/filmy/filmy-ze-stredoveku
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hraju teď demon souls remake...

Je to o dost těžší než bloodborne a dark souls 3? Nebo sem už prostě starej?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Tak Fire Giant vcera padol, pred dovolenkou. Po pociatocnych neuspechoch som sa vykaslal na sofistikovane pokusy o utoky na slabe miesta kombinovane s magiou, sadol som na kona a sprosto som mu dopichal nohu/y odzadu, doslova jeho Achillovu patu. Nuda,ale zafungovalo.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    VON_GILOTINE: Z těch housliček mám dodnes PTSD. Zároveň to ve mně probudilo Stockholmskej syndrom. Řikám si, že ten fight byl přecejen fajn, přes všechno to utrpení.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Midir a Gael.

U Gaela sem se aspon dostal uz treba na ctvrtinu jeho zdravi.

Midir...hmno. tam je to smutnejsi, nrozumim moc v zavislosti na cem mno..jednou to vyjde
    USHUI
    USHUI --- ---
    ELDEN RING: Patch Notes 1.07 | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-107
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    vcera som zapol Elden Ring po par tyzdnoch, Fire Giant. Je to svinucha. Pripomina mi Amygdalu v Labyrinte (BB), tym supa mohla prist z hocijakej strany, ked si clovek neda bacha na kameru a na lock.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH VON_GILOTINE: k nezaplacení ten okamžik, když jde na něj člověk prvně a zjistí, že po zabití těch dvou malých je druhá fáze :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Demon Prince je parádička, tam jsem si taky užil spoustu radosti :)
    USHUI
    USHUI --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Level 110, 45h, zaboha me mrda demon prince myslel sem ze he to optional boss, hořce sem zjistil, ze je to teprve zacatek. Ringed city bolí
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: nameless king byl pro me celkem easy boss, protoze mel pro me snadno uchopitelnej rytmus. To gael byl napoprve utrpeni, pri druhem pruchodu jsem ani nevedel co mi poprvy vadilo a dal jsem ho asi na 3. pokus..

Jinak moje situace v ds2 se promenila, draenlic armor a upgradnuta mace nes9ou ovoce a uz je to vyrazne hratelnejsi, ale ring of binding asi stejne nandam (effigy mam 10, ale nechavam si je na horsi casy)..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak nam3less king dole, stacilo asi na tricatej pokus si dat draci hlavu a snist jeden divine healing pac mi doslo 15lahvicek se kterejma sem zacinal druhou fazi hh

Prstynky mi zacinaji motat hlavu, inu cas se ponorit do ringed city
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Hej, je to pre covenant Mound Makers, ktory potrebuje tie Vertebry. Je tam nejaky online postup, ako ich ziskat, ked tak pogoogli, mozno to bude rychlejsie nez ten offline farming.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam