• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: no, kvalitni kotoul je nejlepsi armor :) Ale v DS2 to je takove vselijake a na kazdeho enemaka se hodi neco jineho, tu potrebujes odolnost na jed, jindy, na ohen, jindy na fyzicke poskozeni. Universalni super eno nuno armor asi neni. Havel je super, ale je to tezky jako krava. Proste neco za neco no :) Nejlepsi je se nenechat trefit.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Takovej blbej dotaz :)
    Jaky armor se v DS2 vyplati nosit? Nasel jsem Drangleic set (bez helmy) a prisel mi hodne dobrej, ale urcite bude i neco lepsiho. Na netu je asi 100 nazoru od toho, ze armor je k nicemu az po Havel armor...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    St. Trina and the Red Eyed Merchants Cut Questline
    https://youtu.be/LK_8F_XwLaE
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: dojíždim achievementy v DS1 a snažim se zkompletovat, namaxovat a vyzkoušet všechny zbraně... zrovna jsem upgradoval Lifehunt Scythe a Great Scythe... zařazenim patřej mezi halberdy, jsou sexy, ale taky mi trochu nesednou, vylepšuju je hlavně kvůli Kalameetovi, potřebuju mu ufiknout ocas a na to je lepší mít něco rychlejšího s delšim dosahem... někdo tu psal, myslim Von Gilotine, že Obsidian získal asi na třetí pokus, což moc nechápu, protože jsem tam byl asi 30x a furt nic :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Já mám kosu rád, ale nehraju s tím, protože mi nesedí moveset :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: ja rad great club :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: Dark Sword, Gael's Greatsword, Fume Ultra Greatsword, Sellsword Twinblades, Onikiri and Ubadachi, Frayed Blade, Dragonslayer Greataxe a Crucifix of the Mad King
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    zatim jsem namaxoval Dancers curved swords, chaos katana a friedes scythe.
    ani jedno me nejak vyrazne nepresvedcilo, i kdyz ta kosa je krasna, ale ma divne missy obcas.
    dik za dalsi tipy!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: dobře jedeš! Moje oblíbaná v DS3 byla Vordt hammer a Butcher knife. A Great mace, co padá z Cathedral knechtů, s lightning úpravou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FYI
    Plakát 61x91,5cm – Elden Ring - Battlefield of the Fallen | Knihy Dobrovský
    https://www.knihydobrovsky.cz/darky/plakat-61x91-5cm-elden-ring-battlefield-of-the-fallen-416094341
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    -40%
    Save 40% on Blade of Darkness on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1710170/Blade_of_Darkness/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak konecne,vcera sem si k tomu na ech, osm hodin sednul, po peti hodinach zabil midira a po dalsich dvou gaela. Po tehle dvou byl lord of cinder s prstem v nose

Jestli to spravne chapu tak ani jeden neni uplne ideal na dvojrucak bez armoru. No a nejvic sem trp3l kdyz midir v druhy fazi udelal ten vetsi laser co s nim lita asi 30s napric podlahou a proste me vzdy one shotnul at sem.bezel tam ci onam nebo rolloval. No epotesi to po sedmi treba minutach co tam z nej taham kousance nebo leapy abych mu dal jeden sek do hlavy za 400 a zase bezel nekam.

No aspon me to konecn3 naucilo ppuzivat ty stamina zeleniny, zweihander sem predelal na refined. A stejne to bylo jako s gaelem o tom mit co nejvic staminy. Gael byl proti midirovi krasne hmm ferovej. Ne jako nahodny nasrany tlapy co letej nekde v ohnivym kouri tam a zpatky a jedna te stoji 3/4 hp.

Jo jeste predevcirem bo kdy sem zabil toho debilniho vlka a nekromanta pod sestrou friede co se k nim musi zhopsat.

Podelal sem naprostou vetsinu kvestu. Snad jen tu darkmoon segru sem jakoby dotahnul ke konci. A carodeje co sem mu vykoupil kouzla a on pak s klidem zdechl v archivech(tam sem farmil, jedno kolecko s +3 prstynkem a truhlou na hlave a bratru 150k na ucte a jeste to neni moc roztahany.

Neudal jsem dve pyromant knizky pac blbec je nechce precist, pritom pyromancie je snad jediny co sem pouzival na ohnivej mec.

Uplne jsem nak missnul ze muzu bejt hollow a rad jsem se prevlikal za komplet jesterku coz pridavalo hezky fire resisty.

Jo jeste hawkmoona jsem zabil u abyss watcheru. A tu slepou typku sem sice dokazal dotahnout zpatky k firelinku ale k nicemu moc nebyla. Aj ten posraty chameleon abych se dostal k purging monumentu jsem sbiral z mrtvoly. A samozrejme v momentw kdy sem tam dobehnul tak uz se lapp/patches zblaznil. Pritom..ve firelinku patches zustal hajzl. Snad jen tu knezku co nejdriv rikala vysvobod midira jsem zabil spravne po gaelovi v kosteliku v rujnach.

No nadherny, would bang again. Difikultoza takova v urovni bloodborne. Datadisk perfektni. Takle po elden ringu jsou ds3 totez v blede modrym. Je tam snad uplne vsevhno krom jezdeni na koni. a velikosti sveta po sekirovi bylo zjevne ze se nehodlaji vratit ke kompaktu ds1.

No nic, to nejlepsi mam za sebou. Nadeje na elden ring dlc jeste neumrela, tak snad, treba Vanoce.

Mezitim prosim o doporuceni vasich oblibenych zbrani z ds3, je jich fakt hodne, nastesti je dost i titanite slabu k jejich maxáži
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Can I Beat Elden Ring by 1 Shotting the Bosses?
    https://youtu.be/hX7xcxpxHhU
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Snažim se z Kalameeta vymlátit Obsidian... a přitom je venku tak hezky :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: za dve hodiny sem nevidel jedinyho bosse, mimo toho, co tam je jen kvuli tomu, abych se dostal do nexusu :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: kamos to hral po jediny from software zkusenosti kdy uhral cca tretinu elden ringu a nasledne asi po tydnu hrani hlasil ze Demon souls ps5 hotovo. Tak nak soudim ze to nebude moc tezky
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAVANA: remake jsem nehral, hral jsem prvni verzi na PS3 a neni to lehky, je tam strasne malo checkpointu no :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdyby si chtěl někdo odpočinout od hraní, narazil jsem na docela pěknej seznam.
    Filmy ze středověku | FILMTORO
    https://filmtoro.cz/filmy/filmy-ze-stredoveku
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hraju teď demon souls remake...

Je to o dost těžší než bloodborne a dark souls 3? Nebo sem už prostě starej?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Tak Fire Giant vcera padol, pred dovolenkou. Po pociatocnych neuspechoch som sa vykaslal na sofistikovane pokusy o utoky na slabe miesta kombinovane s magiou, sadol som na kona a sprosto som mu dopichal nohu/y odzadu, doslova jeho Achillovu patu. Nuda,ale zafungovalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam