• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: Ízy pízy, Sekiro není Souls hra tak jak ji znáš, je to Dance Dance Revolution s katanou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no ale..ja prisel z bloodbornu takze nic moc jinyho ani neumim a stit nepouzivam. proste jakoby tam bylo neco ja nevim nakej protiuder co se musi trefovat ale nikdo mi nerek jak ho poznam a kdy ho pouzivat.

v bloodbornu je misto toho holt ta parry pistole kterou zastavis cokoliv temer. ale jde to uplne i bez ni.

jakoby po bloodbornu bylo nejake schizma a v reakci na procento lidi co nepreslo gascoina vznikly ds3 a elden. a pak pro ty ktery byl i gascoine na prvni pokus moc easy se udelalo sekiro. a bez vysvetlivek.

disclaimer. ja verim ze je to uzasna hra, jen furt cekam az mi to nekdo vysvetli...jak bych to rekl.. neco jako kdyz mi az elden ring ukazal existenci equip loadu a najednou jsem diky tomu pochopil proc muj hrdina v dark souls udela dva kotrmelce a zabije me queelag uplne einz zwei.
    proste jsem neschopny a nenadavam na sekiro, pac ho neumim, ale na sebe, ze jsem toy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: musíš úplně otočit myšlení... místo defenzivního hraní přejít na ofenzivní hraní, všechno, co děláš v DS pomalu dělat v Sekiru rychle, pořád tlačit na pilu a mít ohu na pedálu a ve správnej moment backstab :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: já mám takhle už nevím jak dlouho v šupleti Bloodborne, které jsem po zjištění, že "štíty, co to je?" odložil a už se k němu asi nikdy nevrátím. ALe jestli máte někdo doporučení, jak to hrát, aniž bych se musel válet po zemi, tak bych si to i dal.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nevim, proste.. jakoby mi ta hra nikdy nevysvetlila jak funguje to kryti nebo parry nebo ja nevim co. mam z toho jen trauma a vedomi vlastni neschopnosti.
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Lady Butt bola pre mna na urovni Nameless Kinga alebo Ebrietas z BB, zakys na dlho. Potom som si uvedomil, ze velku cast ich utokov dokazes vykryt/deflektnut a uz to islo. Cink cink cink. Nevzdavaj to, daj tomu sancu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: týpek na koni je jeden z mejch nejoblíbenějších bossů vůbec... hra je to skvělá, celkově to s tou obtžíností ale trochu přehnali, někde bych to trochu srazil, i když je mi jasný, kam tim mířili... lady butterfly byla taky boží, šel jsem tam asi 20x, ale poslední fight byl už celkem čistej... sere mě, že na to teď nemam vůbec klid a čas, zapích jsem to někde v půlce NG+, rád bych to dojel znova :/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAHINO: ja to mel doma rok. dostal sem se k typkovi na koni a lady butrflaj. ja bych potreboval vysvetlit co delam spatne nebo jakou mechaniku sem nepochopil. krcim bezmocne rameny, radsi sem to vzdal.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Daj sancu tomu Sekirovi, je to paradna mastenica, mna doteraz hrozne mrzi, ze k tomu nevydali ziadne DLC.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: ! :)
    Atrium Carceri - Dark Father [Mortal Shell Official Soundtrack]
    https://www.youtube.com/watch?v=OIzkx2l1EyE
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mortal Shell má k atmosféře DS3 asi nejblíž ze všech soulslike her...škoda, že to neni tak komplexní jako DS, ale mě to bavilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Mortal Shell je dobra volba. Dohrano. Sice je to kratsi, ale vizual moc fajn a hlavne to ma vyborny audio. Jak jsi ted rozjetej ze Souls, tak to dorazis za vikend. Jinak Code Vein neni freneticky silenstvi, jako Bayonetta a spol. Spis to jsou "DS" v anime štýlu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    este Mortal Shell mi byl doporucen.
    jde mi hodne o atmosferu rekneme.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: je to kdyz nak pretahnes mysi jakoby obrazek pres kterej prejizdis do textovyho pole.. stavalo se mi to driv hodne. hrozne k nicemu featura.
    NAGASAWA: zkusim rad, neni to moc bayonetta, devil may cry? to je pro me nesmysl trochu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAZARIUS: jj asi se to zrovna nejak zahadne prihodilo
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    NAGASAWA: stane se to, když člověk klikne na ikonu a potáhne -> obrázek se přidá jako příloha ke zprávě
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: chm zajimavy. coby priloha avatar. to jsem na nyxu jeste nevidel. co to je za bug?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Code Vein jsi nezkousel? Sice to pretika k anime, ale to by ti vylozene vadit nemuselo. Jeste jsem to nehral, ale cim dal tim casteji k nemu posilhavam.

LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    LAZARIUS: agilitu se počítá podle Adaptability a Attunement (myslím, že určuje i rychlost kouzlení)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam