• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: O&S... aneb Tenkrát poprvé to bylo MASO :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    OK. Tak furt jeste to dam :)

LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Je to dobre? Mozem dostat recenziu od niekoho zbehleho? Mam to vo wishliste, ale nejak sa k tomu neviem dostat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pohlitila ho temnota propasti ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak tomu řikam frajdej!! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: jeho kamarád Kouji Mori
    Berserk Will Return and Be Completed, Supervised by Miura's Best Friend
    https://www.escapistmagazine.com/berserk-manga-returns-complete-kentaro-miura-studio-gaga-kouji-mori-best-friend/
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    Jdou v Eldenringu přemety, jako v Dark souls(dřevěný prsten)?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak jsem se rozhodl dohrat svoji posledni postavu v ER, ze s dojdu az tesne pred konec zapaleni Erd tree (jakoze priprava na DLC, az dorazi) a zjistil jsem, ze jsem celou dobu minel soustavu kanalu a minimalne jeden dungeoun (katakomby?) pod hlavnim mestem! A solidne tam dostavam na prdel a ten dung je nejakej divne se zrcadlici / opakujici se... Porad si rikam, ze uz tam neni kudy kam a porad tam mam zavreny jedny dvere. K uzoufani, jak tam bloudim :-/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jeho syn to dopise, uz to potvrdili
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: O moc vic dilu to mit nebude. Kentaro je bohuzel po smrti a nejak se ted horko tezko snazi doplacat zakonceni z jeho poznamek. Ja mam teda zatim 7 tech Deluxe a za normalni format bych nemenil...zatim nejlepsi dily 3-13?! To je super mazec Golden Arc....dalsi dva mensi arcy jiz za mnou ale trochu to pribehove zpomali.
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Vypadá to moc pěkně, lákalo mě to, když to vyšlo ale imo to bylo nějak zamčený na xboxu a mezitím už ta chuť to zkoušet opadla. Ale pak sem někdo přinese že to má těžký plátno a na to já slyším :D. Ale zas tak těžký není takže si to nechám v záloze až bude herní bída.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Ashen je takovej mix Dark Souls a Journey... je to spíš explorační hra se souls prvkama... má to pomalejší tempo a místama až meditační, relaxační vibe... to ale neznamená, že místama se nezamračí a nepřituhne... mně se to líbílo.. a s tim open worldem to nemá daleko k ER... kdo má rád minimalismus a abstrakci, ten se v tom najde
    TERZ
    TERZ --- ---
    NJORL: Ha! Ale třeba mě až teď začal Ashen zajímat! Nicméně 6% na psnprofiles... to zas takový terno nebude :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: mas pravdu
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    NAGASAWA: 12. už je na cestě :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    (přijde mi to něco jako "nezúčastním se závodu, o kterém vím dopředu, že ho nemůžu vyhrát" :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: už jsme to kdysi probírali, ale nezahrát si Ashen jen kvůli jednomu achivementu je fakt nemoc... nebo disciplína.. záleží na úhlu pohledu, no :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: hraní na achievementy je ve svý podstatě úplná debilita... ale když to jde, taky jsem rád, když je mam všechny, viz Elden RIng :) btw: na Steamu žádná platina neni :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ZUULUU: Taky jsem si ji chtel zahrat, ale toto me vzdy zastavilo

Children of Sissna achievement in Ashen
    https://www.trueachievements.com/a265303/children-of-sissna-achievement

Nemam rad hry u kterych je od zacatku jasne, ze platina je nedosazitelna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam