• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ENDER: me takhle ke konci stve, ze stokrat chcipnu v nejakym kanale jenom proto, abych stejnak polootil nejakej smithing stone 7 kterejch mam sest prdeli, pac stejne vlastne celou hru jedu s tou samou zbrani pac jsem si na ni zvykl a nic jinyho pouzivat neumim :) S ostatnima vecma to je podobny, parkrat sem pouzil nejakej bolus ale to je tak vsechno, vzdycky mam pocit ze si to musim schovat na "nekoho ostrejsiho", takovej runearc sem pouzil ted prvne pred malikethem, obecne mi prijde ze skoro vsechen loot scaluje s cimkoliv jen ne s tim co potrebuju :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VITEKK: ja tam vlezl tesne pred koncem a vubec jsem nechapal jak bych to daval s mensim levelem a stejne mam pocit, ze jsem sel pryc, protoze mi to pripomnelo lokace jako blight town atd..
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    tak ja sem prvne v ashen capital uz to chci konecne wrapnout. A jo ty katakomby pod lindelem jsou to nejhorsi z nejhorsich
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: to jo, ale taky pak mám stejný očekávání na soubojovej systém a štve mě, když to má jiná hra jen trochu nějak zbastlený a nedokonalý a nefunguje to jako od FS.
    JOPS
    JOPS --- ---
    AVATAR: bez toho modu to funguje taky v pohode, ale mas ve Vanilla verzi hry omezeni. Muzes behat po nejake oblasti, po zabiti bosse se ti pomocnik odpoji. Kdyz chcipne, tak se musite zase znova snazit pripojit a je to otravny.

S tim modem se pripojite a hrajete, muzete litat po mape jak dva silenci a zadne omezeni, zadne mlhy, kam druhy nemuze, vsechny bosse muzete delat ve dvou, coz v puvodnim MP ne vzdycky slo.

Ale MP v te zakladni verzi je taky fajn, ale je to vetsi srani no :D
    JOPS: a bez toho modu to funguje na pycu? Ja mam jen xbox, tak at vim, jestli ma smysl nekoho shanet :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Oh, to se mi bude hodit, díky ti moc
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak s kolegou Vesnach jedeme ten MP mod Elden Ring a je to pecka. Trochu jsme se trapili s teleportama na jine misto, protoze nas to nechtelo prenest. A pak jsme zjistili, ze kdyz to odbouchneme v cca plus minus stejnou chvili tak se teleport na jiny "bonfire" povede.

Vcera vecer jsme rozdrtili na prvni pokus Godrika (oba jsme kolem 40 levelu). Vesnach jede kouzla, ja jedu silu a rekl bych, ze fajn kombinace. Ale potrebuju sehnat neco, abych unesl vic veci, tezkej mec+brneni a kotoul nejde moc dohromady :D

a jeste je fajn takovy ten mindfuck, kdyz chcipnete, tak se objevite u posledniho bonfire. Ale pokud si k nemu nesednete a ten druhy zije, tak se nepratele neobnovi. Ale jste penalizovani tim, ze se Vam zmensi zdravi, stamina a mozna i FP :)

Ale obcas se stane, ze v ramci boje, kdy vycistite cele namesti, mate posledni flasticku, sednete k bonfire a Vas kolega po tom namesti vybira korist a bum, vsichni nepratele kolem nej se obnovi a pak uz je jenom slyset kurvaaaaa :D

PS: pokud by nekdo chtel dat, tak asi neni problem, ja mam pocit, ze to snad jde pro pet lidi. Ale urcite to chce pres sluchatka kvuli domluve.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Zkousel nekdo tuhle "Soulsovku z wishe" ? Dnes jsem hral demo, prislo mi to celkem vtipny, ale nejsem si jist, jestli to stoji za 25 ecek...

The Last Hero of Nostalgaia | Review in 3 Minutes
    https://www.youtube.com/watch?v=jzUkPv7NHkc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: jo, řikal... ty nejsi Love_Dali, ale spíš Love_Chaplin ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jo, to byl mega zásek. Tehdy jsem si doopravdy ovědomil kouzlo DaS1 bojů.
    Dostával jsem po čuni až bída, ale prostě jsem musel git gud.
    A určitě jsem vám říkal, že když jsem je konečně dal, tak jsem propadl vejtahem a při rushi se sebral mě sejmuli Sentinelové, že? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: rainbow stones is your friend;-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: A nadavam u toho stejne jako za mlada :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: O&S... aneb Tenkrát poprvé to bylo MASO :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    OK. Tak furt jeste to dam :)

LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Je to dobre? Mozem dostat recenziu od niekoho zbehleho? Mam to vo wishliste, ale nejak sa k tomu neviem dostat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pohlitila ho temnota propasti ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak tomu řikam frajdej!! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: jeho kamarád Kouji Mori
    Berserk Will Return and Be Completed, Supervised by Miura's Best Friend
    https://www.escapistmagazine.com/berserk-manga-returns-complete-kentaro-miura-studio-gaga-kouji-mori-best-friend/
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    Jdou v Eldenringu přemety, jako v Dark souls(dřevěný prsten)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam