• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: noob question, aky modry prsten? ja ked farmim, mam iba zlatu paprcku. Inak to miesto je dobry spot na farmenie, len ja s mojim charakterom mam ovela pomalsi clear time...Mal som este jedno miesto, kde sa dalo vytazit o trochu menej run, ale ma bavilo viac a za nic si neviem spomenut kde to bolo (dlho som nehral)

ZUULUU: vcera malo sony nejake problemy so servermi a nesli mi kvoli verifikacii licencii ziadne hry z cloudu, tak som zapol DVD s Elden Ringom po dlhej dobe, tak od decembra. A to Haligtree je teda lokacia :D ma zabil ten velky Misbegotten kusok od tretej grace so 120k runami (na dalsi level treba 218k), ale uz som videl ten grace...potom som, debil, ten grace nezobral, takze ked ma zabil enemy vyvolany tym duchovnym slimakom, tak som si to musel prebehnut vsetko znova, presiel dalej na visuty most a tam dvaja Battlemages, ktori ma rozjebali na sracku len co som vykukol...Mam chut to tam cele vykynozit, lebo si to zasluzia :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: farmeni..ja mam zapnutej modrej prsten porad. I tak vypiju lahev s neztratou runes vzxycky kdyz me to zavola pac nechat 800000run v sacred snowfield kdyz ses teprve u renally fakt nepotěší nikdy...

Farma, sacred sword od elden beasta, albinauricove pred moghpalacem. Se zlatou prackou se da dostat na cca 120-130k run za jednu vlnu, beh zpet k grace and repeat cca 10 sekund.

Zábava to neni. Spis umor.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: a kdo bude zlobit, dostane dvacet na hollow :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Cet sem "holou" :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: nemíchal bych jabka s hruškama :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: hlavu si nech hollow :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ZUULUU: Jen z fromsoft her mi prijde skoda... je tolik jinych veci, treba doom.

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ZUULUU: Prave napis dont you dare to go hollow jsem si chtel vytetovat sam
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: NG+2 lvl 235 a připadam si trochu jako mlejnek na maso :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: já jsem level 190;-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ng1 je strasne easy pac bys ji mel delst asi tak lvl 80 a misto toho to byva 150.
    Osobne sem mwl pocit ze se to srovnalo kolem ng5/6 a lvl 250cca
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: jak to?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: solo si nech na ng7. Ng1 je broken
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Konečně jsme s mým klonem usmažil malénii v plamenech rouhače. Už instinktivně dělám roll in a dobrých deset smrtí mi trvalo, než se mi podařilo utéci jaderný fůzy v druhé fázy. Ale obecné to o skillu moc nebylo, prostě spamování Taker’s Flame aby furt ležela. Sólo experience si nechám ng+1.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1728748216
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: jj, je to předobjednané ze zahraničí. Co mě překvapilo, že ta kniha je levnější od nich než od zdroje. Nicméně, mě dorazí až obě najednou, takže asi až v dubnu
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Ja to mel taky z nejlevnějších knih a prislo to s 1-2 dny zpožděním.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Doslo ti to v pohode? Ja to stale nemam doma a posledny dodaci den bol 01-Feb-23, status je dispatched, ale ani stopy
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Sem vcera zkusil zapnout mortal shell a nějak nevim zda se mi to zdslo ci ne, ale skutecne me ta gra odmita pustit do options? Mam trochu issue s pravym gamepad krouzitkem aka kamera ktery se staci dotknout a udela obrat o 180 ne li 360.. jakoze seriously si nemuzunastavit sensitivitu otaceni kamery?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam