• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: podle mě shadow of erdtree bude nový guide. Čekal bych spíš nějaký trable s výrobou knihy, buď větší náklady nebo nejsou kapacity tiskáren apod.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: mne dost zmatlo to poslani penez zpet. to je divny krok implikujici ze to bude nak uplne jinak, ale kdo vi

predevcirem plus minus probehla informace ze na Shadow of Erdtree se dela minimalne od lonskeho dubna. tak snad se dockame jeste letos
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: vim ze to sem nekdo driv daval, ale na popud tveho pripomenuti jsem si dal dneska to demo na Steamu a kupodivu se to hybe pekne :D Zajimava vec
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS PHOW_SAATCH: Pardon, já to myslel chronologicky, tedy cca od 2014.
    Mám odehráno všechno, tedy krom Sekira a Nioh, to mi nějak nesedlo.
    A jednu dobu mě braly 2D variace, Blasphemous, Salt & Sanctuary, Hollow knight...
    Ale já si právě rád dám teďka něco menšího, jednoduššího :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Přemejšlim, že do toho možná časem naskočim :)

The Last Hero of Nostalgaia on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1766100/The_Last_Hero_of_Nostalgaia

The Last Hero of Nostalgaia | Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=FKpNmNdLHLo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OTAKAR: divnej pocit prázdnoty bych zaplnil tímto pocitem prázdnoty :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OTAKAR: podepisuji v plném rozsahu
    SHARNY: podepisuji v plném rozsahu
    JOPS: podepisuji v plném rozsahu
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: pockej, hrajes souls hry od DS2? Chces mi naznacit, ze nejvetsi klenot vsech her, kterym je Dark Souls I jsi nehral? Mam pocit, ze DS1 snad byla vyhlasena jako hra stoleti? :)

Kup a nainstaluj si DS1 Remastered a lets go, to je nejvetsi masterpiece, ke kteremu se vraci porad :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: guide book je posunutý na červen, mě to zatím nezrušili.. ale trochu se bojím, aby nerozprodali jedničku.. chtějí to z future books objednat najednou, aby ušetřili..
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Já jsem na 86 hodinách v Lyendellu. Hru mám od vydání a měl jsem zhruba dvě větší pauzy, protože přesně je to hodně veliký a nejde to už najednou jako když jsem byl na škole a neměl děti. Mezitim jsem dohrál RE8 a teď si dávám pauzu u Calisto Protocol. Upřímně mi teď nejvic vyhovujou tyhle hry na 10 až 20 hodin. Jako vzhledem k tomu, kolik mám času by mi víc vyhovovala dylka Bloodbornu. Už teď mám pocit, že to nestihnu dohrát než vydají další hru. A upřímně doufám, že nebudou ty jejich tituly dál bobtnat, protože už bych to fakt asi nedával a byl ve skluzu :D
    Demon Souls jsem stihl, u Sekira mám stále rest. Elden Ring je wow, ale v mém srdci zůstává DS1 a 3. Každopádně jsem si po Half Lifu myslel, že už mě nikdy nic tak neosloví. From Soft je moje nový Valve, co ale dělá hry <3
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Konečně jsem dojel ER. 140,5 hodiny, hrál jsem to od října. Jakože v kuse, 100% mého herního slotu.
    Po cca 100 hodinách jsem trochu bojoval s vyhořením, když jsem prošel Leyndell, tak jsem se radoval, jak už jsem skoro na konci, že už to budu mít za sebou, mno :)
    Na mě to bylo strašně dlouhý, skvělý, ale dlouhý.
    Sice souls hry hraju od DS2, ale asi jak s věkem pohodlním, tak mi hodně vyhovovalo, jak je jednodušší. V podstatě všechny bossy na pár pokusů, ne-li napoprvé. Malenia ne úplně, ale nakonec to taky šlo :)
    Ale jsem rád, že to mám za sebou a můžu zase dělat něco jiného. Ale zároveň divný pocit prázdnoty.
    Prostě 10/10, asi to nejlepší, co jsem kdy hrál.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: ne nemuzou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak dopice uaaa neco se deje, nevim uplne co, ale zrusili mi pre-order te druhe casti Guide Booku Elden Ringu.

asi to prepisujou kvuli DLC, nevim, ale je to divny. puvodne to melo vyjit v breznu, pak to posunuli na konec kvetna a ted mi najednou vraci penize.. weird.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON ゲームプレイトレーラー【2023.4】
    https://www.youtube.com/watch?v=LiOgQXYxLpA
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUDOLF: me taky ne :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: nekoukal jsme na to, ale s NG můžu mít 2x Magic tears napříkad, žejo? Mě to vlastně vůbec nenapadlo..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Syrobe | This will finally break Elden Ring. | Explosive Flask One Shot
    https://www.youtube.com/watch?v=vF6Ss0LFo-U
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    myslim ze vim od koho je modra krabicka...

343183083-258468643266351-6709661166204864558-n
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: skvele, tak to by na vanoce ci 2roky vyroci mohl byt datadisk
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jako bral bych asi v potaz ze summon jakejkoliv dela bosse nasranejsiho a přidává mu hpcka tak bych ty impy na ni asi vubec nevytahoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam