• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Přečti si mangu All you need is kill. Vyšla česky. Jedna uzavřená kniha.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAZARIUS: 40, 41 mám koupenou na kindle/ipad.. ty už jsou vydané ne? myslel jsem právě, že 40/41 by mohli být ty nevydané věci od jeho kámoše. Minimálně 41 je nějaký guide či co, jsem teď u 39.. tak brzo budu smutný..

FRIZER: vďaka

BIMBAS: Gus vypadl z dělohy své pověšené matky. Projížděli kolem žoldáci a holka jednoho z nich, co právě potratila, se Guse ujala. Její kluk si nejdřív mysleli, že už je mrtvý, pak že nepřežije. Nicméně Gus vyrůstal mezi žoldáky a neměli tam lehký meč na trénink, takže od útlého věku trénoval s mečem, který byl větší než on sám. Jak rostl, byl zvyklí investovat primárně do STR a nechal si kovat meče větší než je on sám a uměl je držet jednoruč.

btw.. král ER clickbaitu, nedělá clickbait video o tom, že by zejtra mohl být DLC showcase.. Imho ne, podle mě nechtěj kanibalizovat zájem o Armored Core, který vznikl popularitou ER. Podle všeho má být DLC přiští rok, takže tomu moc nevěřím. Nicméně, radost z traileru bych měl obrovskou.

Will Elden Ring DLC Be Shown Tomorrow?
    https://www.youtube.com/watch?v=Whwgpj5DORo
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: přiblížíš mi prosím tu pointu great swordů, pokud to nějak v jednoduchosti jde ? Z Bersekra jsem videl max anime.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RUDOLF: Miura Berserka nedokončil, ale v květnu tuším mělo v japonštině vyjít první číslo, které dělá zbytek jeho týmu vedený jeho kamarádem, kterému měl dokončení Berserka nastínit. Snažil jsem se na to najít nějaké ohlasy, ale nepovedlo se. Toho co napsal Miura je na 41 sebraných volumes (tam bude zatím končit i deluxe edice - v ní zbývá poslední čistě miurův díl, ve které budou vol. 40 a 41).
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RUDOLF: Claymore bude nejbliz asi...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Huh, už jsem asi v 35 knize Berserka, když těď čtu stripy, jedu očima zprava a chvilku mi trvá než se adaptuji na čtení zleva.

Jinak mé fakt potěšilo, že konečně chápu ty obrovský meče, alespoň u Gutse. Nevím jestli s tím začal Miura nebo to má delší tradici, ale Guts a greatsword story miluji. Nicméně, jelikož mám před sebou už jen 5 sešitů, tak je mi jasný, že se finále v plné parádě nestíhá. Nevěděl jsem že Miura na Berserkovy dělal až do smrti. Imho je bez šance, aby dojel všechny témata co nadhodil.

Skočím pak do comics auditka, ale takhle skvěle vybalancovaný hentai, gore, dark fantasy, komedii a lidský utrpení i štěstí jsem si ani neuměl představit. Nemáte nějaký tipy na něco v podobné kvalitě? Nemusí to být nutně manga, ale tenhle mix všeho mě baví. Na Comixology jsem rozjel Attack on Titans - maj tam asi 10 sešitl v rámci přeplatného, ale tomu chybí hentai. A hlavně, Bersekr má pak skvělý Maliketh vibe, teda evidentně From Software jede Berserk vibe. Těším se až si projdu zbylé souls hry.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Spolecne s DS2 ( vendrick hlavne ), muj taky :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Diablo 2 OST je pravděpodobně můj nejposlouchanější soundtrack vůbec... slyšel jsem to snad milionkrát :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: haha.. prez covid jsem taky hrad D1.. jak obyc verzi tak i ten belzebub mod :) .. D3 jsem hral kdyz vysla a kolem 2012 a proklikal jsme to do konce dvakrat.. ale celkemm musim ict ze me to uz sralo.. hodne lootu, hodne moster, hodne klikani, hodne barev.. a D2RE me bavilo hodne, to jsem si koupil jak na pS5 tak i na PC.. a jsem s tim moc spokojenej. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: o covidu jsem dohrál 2x Diablo 1 na GOGu, pak D2 original, teď na jaře 2x Diablo 2: Ressurrected... jinak mam asi 600 hodin v Path of Exile... Diablo 3 nepovažuju za Diablo, léta jsem tomu odolával a když jsem se nakonec přemoh, dal jsem to někam do půlky a vypnul... ta Blizzardí WoW stylizace mi k tomu prostě nesedne... D4 jsem hrál tu open betu, je tam cejtit snaha vrátit se ke kořenům, ale asi počkám na PoE 2... atmosféra/nálada je pro mě ve hrách (a vlastně obecně i v hudbě a filmech) to nejpodstatnější.. prostě buď to má feeling nebo nemá... a někdy je těžký říct, proč na mě něco působí a něco ne... ER jsem dal taky s pauzama, celkově jsem ho protočil 3x, ale když pak zpanu na chvíli DS1/DS3, dejchne to na mě daleko víc... ale tak nějak doufám, že DLC bude zas trochu víc dark...
    ještě malej tip nakonec: kdo máte rádi starý Diablo a DS3 a neosypáváte se u deckbuilderů a roguelike, zkuste
    Tainted Grail: Conquest on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1199030/Tainted_Grail_Conquest/
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Co diablo 4? Hral uz jste nekdo, uznavate a hrajete takovyhle hry vubec na PC nebo i na konzoli.. Hral jsem jak D3, tak D2 ressurected na konzoli a bavilo me to vic nez na PC...
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    PHOW_SAATCH: možná je fakt na čase zkusit na chvíli něco úplně jinýho. Já dohrál ER do půlky a už toho bylo moc, tak jsem ho odložil a po půl roce ho dotáhnul. Teď zas tak půl roku hraju něco jinýho a začíná se mi stýskat pod DS1 a BB.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SHARNY: SMB jsem neznal podívám :) ze všech těch 2D mě nejvíc bavil Death's Gambit a Salt & Sanctuary, Blasphemous mě omrzel z jednoho důvodu a to je skákání a lezení po zdech, který se stalo mým největším nepřítelem, protože checkopinty jsou daleko a když jsem někde po desátý chcípnul pádem ze zdi, tak jsem si řek, na to asi nemam... cesta je obvykle cíl, ale tady byla cesta konec :D
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    SHARNY: ještě Blasphemous, ale mám dojem, že tohle všechno už Phows zkoušel
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tvl, SMB jen zmíním a mám okamžitě nutkání to dojet celý znova :D
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    PHOW_SAATCH: 2d jsi zkoušel? Salt & Sanctuary, Hollow Knight, Death's Gambit, Dead Cells. Pokud jde o férovou obtížnost a bomba level design, tak SuperMeatboy je <3 Jen návrhy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nemůžu si pomoct, ale vždycky když v ER vidim toho Santa Klause, tak si řikam, že tohle by se v DS stát nemohlo :)

[GMV] IN THE WOODS SOMEWHERE - DARK SOULS TRIOLOGIE
    https://www.youtube.com/watch?v=b6GEW3zqLWo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam