• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: tak mam v Thymesii asi 3 hodiny a žádnýho velkýho doléčování nepřátel jsem si zatim nevšim... a to tlačení do útoku mi na tom přijde dobrý, stejně jako v Sekiru :)

Thymesia - Odur, the Circus Guy No Damage Bossfight
    https://www.youtube.com/watch?v=F1RAA3DOQqE
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    začínám bejt z Thymesie docela nadšenej... to je tak parádní a svižnej kombat... už jsem skoro dal prvního bosse, ale těsně před nim je voják s halapartnou, kterýho je potřeba porazit deflectem a na něm jsem se na chvíli zasek... fakt zábavný, tak dobře jsem si nezahrál už hodně dlouho... vlastně od dob Sekira, když to tak vemu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem dal úvodní hodinu Thymesie a nemůžu říct, že by mě to nebavilo... uvidíme, kam se to zvrhne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: No jasný. Ohledně explorace chapu. Je to víc o tunelu a par zkratkach. Holt tam chybí génius level designu FS.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: chybí mi tam trošku větší explorace, ale v září kupuju...

pamatuješ na tohle?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Demo pěkný viď. Až jsem z toho rozjel resty v Bloodborne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A je dole... hellyeah :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Milimetr života… takhle jsem to měl xkrat u toho fizla na dvorku. Strašná svině.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: čo chýbalo :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Bez summona? Ajajajaj
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak za starejch dobrejch časů :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hráči na PC se snaží z Lies of P udělat vytoužené Bloodborne - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96439383/pc-lies-of-p-bloodborne/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lies Of P Is Giving Steampunk Bloodborne But With 60FPS
    https://kotaku.com/lies-of-p-demo-game-review-bloodborne-ps5-60-fps-1850540980?

FromSoftware’s Bloodborne will probably linger in your mind when playing Lies of P. While the similarities are obvious, the Pinocchio Chalamet-led Soulslike is more than just a xerox of the 2015 Victorian-era masterpiece, and the recent demo makes it clear that developer Round8 Studio is more enamored with FromSoft’s aesthetic than it is obsessed to the point of replication.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    EZEE: Covece, hral jsem to asi dve hodiny. A na me je to slozite ( skilly jen na urcity zbrane, nemuzes si jen presunout sekeru do obou rukou musis mit nejdriv perk kterej ji pouziva) moc lootu. Svet mi prisel prazdnej. Menu slozity. Skill tree taky. Pribeh jsem po chvili jen odklikaval protoze me nebavil.. az moc podobny ty cinsky mobilni verzi - za me.. ale uvodni intro mi prislo super. Ale ve vysledku me i D3 bavilo vic.. hraju dost ten resurected a belzebub mod do D1 taky supr..
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOMMY_: D4 navrat ke korenum, pecka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: dolecovani health baru v sekiru? to myslis ten poise bar ... to je snesitelne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: Tak to jsem zvědavej, podobná mechanika je i v Sekiru, ne? Tam to zábavný bylo...
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Uz jsem Ti na to jednou odpovidal :)

"Velke no no. Tlaci te do rychleho kombatu tim, ze kdyz chvili nesekas, tak enemakovi doleci zivot. Totalni idiocie. Opravdu to neni zabavne :) Takove prace a pak se to cele musi vyhodit jen kvuli jedne mechanice, ktera ani na papire nezni dobre :)"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: nejdou splnit všechny achievementy? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam