• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SWAMP_ASS: To je jak kdyby si se ptal jestli si dat kure nebo syr...oboje muze byt skvele, ale moc spolecneho to nema...

Disco mas dohrany za deset hodin...u Sekira za tu dobu pochopis zaklady...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: DE jsem nehrál ... asi to bude pomalejší... Sekiro je ... těžko popsat... začal jsem NG+2... stačí se podivat na statistiky, kam se kdo dostal... obtížnost je trochu na hraně.... za mě jedna z nej her vůbec, ale obtížnost bych trochu snížil, takže asi tak
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PHOW_SAATCH: mám tu před sebou Sekiro, nebo Disco Elisium, co že mám raději rozehrát?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ware, Oniwa Gyoubu Masataka nari!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: S tim japonskym dabingem je to neskutečný :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Po půl roce jsem zapnul Steam a zrovna mi vyskocilo, ze hraješ Sekiro, tak jsem si rikal akorát: ajajajaj :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zapnul jsem Sekiro a to jsem neměl dělat... teď zas půjde všechno stranou, ten rozdíl oproti zbytku světa je propastnej :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zjistil jsem ze mi na LofF nebavi to časování záhrobí, jsem tam zbytečně ve stresu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Když mi to nezamrzne na začátku při loadingu, tak mi to už běhá kupodivu v pohodě. A je to tak na 4-5 pokusů, než se do hry dostanu, což docela nasere. Jinak už se seznamuju. Jedu za Dark Crusadera.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jako i na tom xboxu jsem mel nekolik momentů, kdy se to zacalo brutalne sekat, ze me to stalo nekolikrat zivot to je fakt. Je to dobrý ale technicky zatim spatenka. O obcasne debilni kamere u zdi obklopen neprateli ani nemluve.
    Nicmene vcera jsem koncil s tim ze jednou mi dosly baterky v gamepadu uprostred boss fightu a podruhy se hodila televize do rezimu spanku. Tak jsem rekl ze si osud zada konec :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LotF aktuálně zamrzá při loadingu tak, že se vůbec nedostanu do hry .. do Japonců maj pořád daleko :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: prej to jde projít celý v coopu.. a zavedli teď novej systém NG+, budeš si moct vybrat, jestli se má zvýšit obtížnost a jak a nebo si to můžeš projít podruhý na stejnou... crossplatform je teď rozdělenej na konzole a PC, ale ve finále tam prej tohle omezení nebude
    JOPS
    JOPS --- ---
    jde hrat LOTF v multaku?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "Zajímavé jsou také další informace. Problémy s výkonem u Lords of the Fallen mají být způsobeny přechodem z Unreal Enginu 4 na Unreal Engine 5 uprostřed vývoje. Tým neměl s novou verzí technologie Epicu zkušenosti. Ukázalo se, že engine je mnohem náročnější a spousta věcí musela být upravována. Tým údajně požádal o další rok vývoje, ale žádost byla zamítnuta. V CI Games se obávali, že v roce 2024 půjdou proti Shadow of the Erdtree."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: V LoP jsem v endgamu, to mi na průměrnym kompu jede úplně fantasticky a ani ke hře samotný nemám výhrady. Úplně bez bugů a i herně je to přesně moje krevní skupina. LotF jsem teď zkusil spustit a asi 5x se mi to kouslo v loadingu po vytvoření postavy. Laboroval jsem s rozlišenim a kvalitou, ale nakonec pomoh cap na 30 fps, ale nevim, jestli to bylo tim nebo jsem měl prostě štěstí. Na GTX 970 Ti + 16 GB RAM jedu 1920x1080 Medium quality 30 fps a docela v pohodě, ale byl jsem zatim jen v tutoriálu (po zvýšení na High quality už jsem cejtil, že je tam mírná latence). No, uvidíme, jak to bude PC dávat v exteriérech a bossfightech, ale Blejttown jsem taky prošel poprvý na 12 fps :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Podle vseho LOTF zatim pockat nez to odladej...

Lies of P je rozhodne ready
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    mam ted hrat spis lies of p nebo lords of fallen? hral jste to nekdo oboje?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: jedinou boss zbraň, kterou chci a nemam je Obsidian Greatsword z Kalameeta :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH:ty jo, jediná boss zbraň, co jsem kdy použil, byl ten obří ledový palcát z Vordta v DS III. Jinak jsem DSI. nejvíc procházel s zweihanderem / s tou obří kládou, co je dole v Blighttownu.
    DS II. s mastodont halberdou.
    DS III. ještě pak butcher cleaverem a palcátem z rytířů, co jsou v katedrále modifikovaným na blesky.
    - prostě jsem normální nenasyta a jak vidím duši, hned ji sežeru, protože prostě level, no :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam