Vcera jsem si dal s mladym seanci LofF a jako sebekontrola je peklo. Nevim jestli by u soulsovek meli byt male deti (6) :D Chces slyset u bosse s poslednim zbytkem zivota "hm to nevypada dobre asi umres" :DD
Jinak jako jo, sem tam je optimalizace na chvilku peklo (imho se zahlti pamet nebo neco), ale je to mňam, hrat se to v pohode da. Vizualem lokací to řadim za Demon Souls Remaster, obtiznosti/hratelnosti je to na me akorat. Moznost stavet si vlastni docesne bon firy dost ulehcuje cestu.
Jako nehral jsem poradne Lies of P jeste, jen chvilku demo, ale tady utok taky neprerusis.
Mam uz zbran +10. Jedu str build a proste jsem si nasel na wiki co ze zbrani udela nejvetsi dmg a vyhral to Anvil Hammer.
Par poznatků/rozumů ze hry:
+ vymena boss rememberancí není jednorázová. Každý boss má několik věcí a máš k nim přístup celou hru. Kupují se za specialni menu, kterou dostanes za zabíjení bossů nebo za prohlížení událostí = občas narazíš na stín událostí, který když přehraješ jsi odměněn pár žetony. Je to podpora loru. Mam zabito asi 6 velkych bossů a sem tam neco koupim. Veci stoji 5/10/20 zetonů. Na vyber jsou zbroje, zbrane, kouzla. Kdyz ma boss více fází kde změní podobu, jsou pak na výběr všechny věci z obou fází
+ ve hre jsou prsteny, ktere dovolují kouzlit bez kouzelnických propriet, nebo kouzlit kouzla opozitní školy
+ ve hře můžete dostat runu, která umí sundat váhu zbraně/štítu na 0, když se rozhodnete dát všechny runové tabulky kovářce. Pokud je dáte jejímu "partnerovy" budete moct u ohně upgradovat zbraně a socketovat runy vy sami
+ prozkoumávejte okolní lokality lampou. V záhrobí můžete narazit na zámotky se svatozáří, ze kterých vypadne posilování krucifixu (estus). V pozdejsich fázích jich potřebujete víc na upgrade. Jdou až do +10.
+ štosujte muniční pytliky, kolikrat je to dost rozhodujici
+ mějte u sebe vždy dostatek semínek na improvizovane bonfiry, prodavaji se v zakladnim hubu u šéfa v záhrobí
+ vrhací zbraně najdete i silnější enhanced verze. Střelné zbraně jdou upgradovat. Koukejte kolik co žere munice. Kolikrat je lepší věc co sebere 1 munici než silnější co sebere 2 nebo 3.
+ kutalenim se uhasis
uz me nic nenapada :)