• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: jednoducha rada rika "davas s ni kouzlama vic dmg? Pak to za to stoji"
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Když mám staffu, která má min req int 50 a str 10, tak si ji sice můžu vzít a nosit ji, ale píše mi to že ji nevyužívám na max. Samozřejmě s ní jen metam kouzla, má význam dávat body do str, abych splňoval req, nebo je to waste of skill point?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj ja to taky za kouzelnika resil tema gravity.. terra magica pomuze trochu stejne jako night sorxeries.
    Ale teda zpetne videno mi tech pouzitelnejch kouzel prijde malo, nevim, mam strasnou inklinaci mastit to co funguje a prcat ostatni.
    Plus myslim ze sem k tomu zneuzival sword of night n magic
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Imo největší problém byl že jsem neměl physical složku dmg, kterou sem vyřešil těma gravity stones, další bosse co sem nemoh předtím dát šli na druhej nebo treti pokus pak (crystal twins v malým dungu pod academy nebo ten drak vedle academy)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Sorcery, int 50, zbytek HP / stamina / FP (v tomhle pořadí).
    Primárně comet, pebble, arc na aoe, takový ty naváděný crystal střely na targety co se pohybujou (npc tarnsiheri), k tomu v tuhle chvíli +5 staffa z raya academy.

Na moon bosse ( a vlastně i na další) sem si dojel pro meteor staffu a gravity stone, abych měl i physical dmg
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: jaky jedes build zhruba?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Full moon queen dala zabrat svine...předpokládám že to byla ale jednohubka proti tomu co mě čeká dál...
    LEGI
    LEGI --- ---
    krásný svátky!

Dennis the Peasant: Listen. Strange women lying in ponds distributing swords is no basis for a system of government. Supreme executive power derives from a mandate from the masses, not from some farcical aquatic ceremony.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tak přeji pohodu a klid ve vašich hubech a kvalitní loot u bonfiru.

HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Ani nepotřebuješ pro.
    ENDER
    ENDER --- ---
    TOMMY_: Jojo, taky moje prvni zkušenost se souls hrama.. 4 hodiny jsme tam s kamosem wipovali tak, ze jsme stridali ovladac. V tu chvili jsem vedel, ze to bude moje top zabava.. Ted mam chut si kouoit ps4pro kvuli bb..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo. Prvni stret s gundyrem byl zazitek a taky to dnes nechapu. Pro me to byla ale prvni souls hra.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Vzpominky na caelid.... Ale tohle je i v DS1, tam taky muzes jit blbe.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A teda, někde sem slyšel někoho říkat že to je nejpristupnejsi from soft hra..a to teda nevím. Ds nebo bb tě vedli vlastně jedním koridorem, ze kteryho nešlo moc uhnout, takže si věděl že ses tam kde máš bejt...jak je ER open world, tak netusis, jeslti dostáváš přes picu, pac si někde kde nemáš ještě se svým levelem co dělat, nebo máš volsovy ruce
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Poprvy hraju nějakou soulsovku za castera...chvilku mi trvalo než sem to dostal do ruky, ale teď už to celkem jde...co mi teda taky pomohlo je, že sem si konečně pořídil zvoneček a volám si popel..najednou ty bossove celkem jdou :))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: A co tam? Dyt ten příběh je uzavřenej a hotovej ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALTY: Jak to říct slušně: Tůůůůt :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    img-1-1703357076818
    KALTY
    KALTY --- ---
    LOVE_DALI: Tolikrát jsem se neválel po zdech ani s trojkou v žíle jako ve Wolfíkovi
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: myslíš jako wolf3d a hledání tajnejch místnosti :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Jó to byly časy, když jsem v DS mlátil do každý podezřele nenápadný stěny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam