• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: aspoň víme, co za Japonce s foťákama nám to pořád pobíhá po Staromáku :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Fotka zpod Orloje behala na netu jeste nez BB vysel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Praha skutečně posloužila tvůrcům Bloodborne jako inspirace pro gotickou architekturu ve hře. Tento týden to potvrdil otec série Souls z From Software, slavný designér Hidetaka Miyazaki, pro deník The Guardian:

"Díky své práci jsem se dostal do míst, která jsem ještě nenavštívil. Mohl jsem tak zažít různé nové věci, což je důležité pro inspiraci, odkud čerpat. Při průzkumu lokalit do Bloodborne jsem spolu s naším týmem navštívil Českou republiku či Rumunsko a popíjel v jejich majestátním prostředí, ale inspirace se brala i z míst bližších Japonsku."
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: V tom je to kouzlo. Zanda tě cokoliv, když tam naběhneš jak Mistr světa bez pokory))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Znas to..rikas si one reborn easy pohoda a pak te trikrat zabije kdyz delas livemaraton na gdq prestoze ses heyzeusherestoast

Kazdemu jen to nejlepsi at kazdyboss mu padne
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Amygdala v jeskyni byla strašně easy, když člověk přišel na to, že když neudělá nic, ve chvíli co je ve vzduchu, tak přistane přímo před tebou, neudělá ti nic a stačí praštit do její hlavy :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: well, vzdy tu jsou sleep poty nebo šípy...

HAVANA: pravda u amygdaly v jeskyni sem na prvni pokus stravil tri dni. Tam jak mas v celym dungu tretinu zivotu a jedem a pul rany = smrt hhh.
    Po letech se tak povznesene s klidem v dusi koukam na 0dmg speedruny s jakoukoliv zbrani. Vzpominam. Neco jako snaha vybavit si stres pred prvnim zasunem
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jinak sem vyřešil problém s tím, jeslti čekat na dlc nebo začít ng+. Salamounsky. Rozjel sem další postavu, tentokrát melee (zatím dex s katanou a pozdějc se uvidí).každopádně na druhej průchod mi to přijde lehčí, sem tak -20 levelu oproti první postavě a tak -10 oproti tomu co doporučujou guidy..

Pak si ale uvědomím, že mě pozdějc čeká godskin duo, který nepůjde zabít comet azur a je mi špatně
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Nejvíc sem se asi trápil s bloodletting beast v chalice dungu...fujtyve
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: Kdyby ses toho PS pak chtel zbavovat nebo ho zapujcit, dej vedet :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jedinej real pruser je gascoine a orphan of kos
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Neboj nebudes
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: koncem února budu mít PS4 s BB a DS, tak to budu brečet i já :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Stejne jako jsem se trapil s Margo wet nurse ( a rok nehral bb ), jsem prez rok nezapnul DS. A ted na treti pokus jsem zdemoloval false king Allanta. Takze je dohrano. Ale je vtipny, ze kdyz jsem ten remake demon souls zacinal hrat, byl jsem single. A ted po tom co jsem to dohral zacal vedle brecet muj mesicni syn :))
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    img-1-1706723104387
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Heh jsem nedávnou koupil ženě na Aliexpressu takovou tu malou termotašku (tak na svačiny) a po nějaký době mi z Ali přišlo, že jsem se patrně stal obětí toho, že se prodejce vysral na copyright.
    Pochopitelně jsem neřešil :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    než mi došlo že se musí řešit ty ho*na s copyrightem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to mi pripomina jak jsem chtel kdysi nechat udelat vsechny prsteny z DS1 a prodavat v kompletni sadě pěkně na sametu v ručně dělané a okované dřevěné truhlici
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Estus! Já si chtěl nechat udělat u skláře Estus! :D
    Tak uvidíme, jak bude vypadat příští měsíc budget :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Nápodobně

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam