• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Bloodborne copy paste :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    HAVANA: jestli to chápu správně, tak jo. Pak najdeš později jinde cestu z vymlácených demihumanů a jejího otce na konci, co mu ruplo v bedně a vydal se na cestu za pomstou. A jak je již zvykem, ani on nedopadne dobře, ale to nebudu spoilovat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Muzes ji jeste zabit ty, aby se netrapila tak dlouho.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Když už sme u questu, tak irina umře vždycky? Netuším kde sem moh něco udělat jinak. Dala mi dopis, dal sem ho fotrikovi, hned se k ní vrátil a byla mrtvá..a fotrik taky někam utek, tak sem mu to ani nemoh říct
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Yes ! ! Podařilo se mi konečně dostat Fias quest do stavu, aby mi na konci padla "Mending Rune of the Death-Prince!" Teď ještě dojít do konce a dát si ending "Age of the Duskborn."
    ...dva debilní nepovedený přechody mě to stálo, než to klaplo!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: když jsem byl dítě, viděl jsem pohádku o tom, jak nějakej čaroděj krad lidem čas... a teď mam pocit, že bydlí nejspíš u nás v baráku :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AIAX: Taky jsem si rikal proc? Na druhou stranu...proc ne.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Někteří lidi mají strašně hodně volného času.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: pecka :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Crazed Lunatic Illustrates Entire Elden Ring Play Through In 600 Page Sketchbook/ Part 1 Limgrave
    https://www.youtube.com/watch?v=CxMYD3YXzlQ
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Tu by som si dovolil nesuhlasit :D je to sranda, ako ma kazdy svoje archnemesis vo FS hrach
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HAVANA: nech je prospat;-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: On tady píše o průzkumu pro Bloodborne, ale jak už jsme tady probírali, už v Demon's Souls se objevuje Ostrava a v DS1 pak Havel a hřbitov hned za Firelink Shrine, který je zjevně obšlehnutý od pražského židovského hřbitova. Takže buď u nás byl Miyazaki už při vývoji DeS, nebo měl už tehdy nějakou distanční fascinaci Českem.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: aspoň víme, co za Japonce s foťákama nám to pořád pobíhá po Staromáku :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Fotka zpod Orloje behala na netu jeste nez BB vysel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Praha skutečně posloužila tvůrcům Bloodborne jako inspirace pro gotickou architekturu ve hře. Tento týden to potvrdil otec série Souls z From Software, slavný designér Hidetaka Miyazaki, pro deník The Guardian:

"Díky své práci jsem se dostal do míst, která jsem ještě nenavštívil. Mohl jsem tak zažít různé nové věci, což je důležité pro inspiraci, odkud čerpat. Při průzkumu lokalit do Bloodborne jsem spolu s naším týmem navštívil Českou republiku či Rumunsko a popíjel v jejich majestátním prostředí, ale inspirace se brala i z míst bližších Japonsku."
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: V tom je to kouzlo. Zanda tě cokoliv, když tam naběhneš jak Mistr světa bez pokory))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Znas to..rikas si one reborn easy pohoda a pak te trikrat zabije kdyz delas livemaraton na gdq prestoze ses heyzeusherestoast

Kazdemu jen to nejlepsi at kazdyboss mu padne
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Amygdala v jeskyni byla strašně easy, když člověk přišel na to, že když neudělá nic, ve chvíli co je ve vzduchu, tak přistane přímo před tebou, neudělá ti nic a stačí praštit do její hlavy :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: well, vzdy tu jsou sleep poty nebo šípy...

HAVANA: pravda u amygdaly v jeskyni sem na prvni pokus stravil tri dni. Tam jak mas v celym dungu tretinu zivotu a jedem a pul rany = smrt hhh.
    Po letech se tak povznesene s klidem v dusi koukam na 0dmg speedruny s jakoukoliv zbrani. Vzpominam. Neco jako snaha vybavit si stres pred prvnim zasunem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam