• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A vůbec. První průchod je nejvíc, protože nic není tak moc from software jako vejít do místnosti, která se nečekaně zavře, objeví se červenej pruh dole, odněkud ze stropu přiletí věc co má deset rukou s ohnivejma sekerama který začnou zběsile točit a instantně tě zabijou...YOU DIE

A ty si řekneš...aha. Ok. Tak znova
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    TERZ: to si musím vyhledat:D tvůj jemnocit pro popis údálostí je téměř bezkonkurenční

jo a když už tady jsem ještě jedna zajímavost :) Radahn může útočit dvakrát v druhé fázi tím svým náletem.) ozkoušeno a byl to šok, jen musíte v tom souboji zůstat hodně dlouho aby to udělal vícekrát .
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hlavně jak nevíš co je za rohem, tak hraješ mnohem víc opatrně...někdy i stylem už mám na level. Tak radši to jdu utratit dokud to mám...druhej průchod víš, kde si můžeš dovolit prostě jen běžet :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Malenii mi ani nepřipomínej, někde tu bude zahrabanej muj příspěvěk kdy sem se ji snazil nespoileroidně popsat... to byl porod.
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    no a taky to možná jel v době kdy byli Malenia a Radahn pro většinu neskousnutelní i se všema možnýma mimikama.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Navic bych bral v potaz ze to mel v dobe kdy nebyla do mrte napsana wikipefie a na vsechno navody vsude.
    Teda myslim..
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    TERZ: jako podívej...85 h je pořát nadprůměrný čas pro platinu v tak obří hře:) to neokecáš
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DEZIMFO DEZOLAAAD!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Skandál
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Úplně stejný množství kalorií jako kdyby ty knedle baštil celej rok.

Nicméně tomuhle chybí troška kontextu NAGASAWA: je to druhý plátno z PS4 verze.
    První platina na PS5 verzi 85h [TERZ @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Čas je relativní :) Věřím, že si chlapík užil knedliky úplně stejně, jako tuhle Mr. T Elden Ring, páč oba dva umí existovat i v jiný časový rovině, než my.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Já měl teda první průchod ER na cca 200 hodin, to by mě zajímalo, kde dělám chybu. :-) Ale bavil jsem se celou dobu.

Nicméně teď druhý start se samurajem mi přijde asi 10x jednodušší než ten předchozí s prophetem.
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    PHOW_SAATCH: sračku?

pardon si tu užívám poslední chvilky.D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Při vší úctě k Terzovi, taky jsem viděl člověka, co sní za hodinu 205 švestkovejch knedlíků, ale já se ptám, co z nich pak má? :)
    SITH
    SITH --- ---
    Třeba do dlc přidají i quest book

LOL
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    terz se nepočítá
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Neříkám nic

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: přesně!!!
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    málem bych zapomněla, než zase odejdu, seriozni dotaz..neměl někdo z vás problém hrát ER ps5 verzi na PS5? že vám vypínalo psko nebo se začalo přehřívat po 10 15 minutách i když bylo v perfektním stavu? s verzí ER pro ps4 ten problém naprosto není.. náhodou někdo?
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Můj první průchod byl v den vydání, to ještě DLC nebyly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam