Hypotézy nejsou spoilery, že jo?
Já si teď udělal skoro pěti hodinový stream, kde jsem si hrál na detektiva. Tak tu pošlu svoji hypotézy.
V zastíněné zemi budeme hledat další runu a nové konce hry. Tj. na konci se vrátíme zpátky do země mezi. Tj. DLC začíná dotykem Miquellovy svráštilé ruky. Můžeme zabít elden beast, ale neměli bychom opravit Elden Ring. Bude to další větev příběhu v jiné zemi.
Poslední ženský hlas říká, že se k nám po vstupu do kokonu připojí. Podle mě se připojí Roderika, ale ten hlas v traileru, není hlas Roderiky.
Impaler je vítěz války v zastíněné zemi, jedním z poražených je muž na obraze, který je ke konci traileru v podobě kostry, probodnutý a rozvětveným ostrým dřevem, který se snaží vyjmout. Původně jsem myslel, že impaler má něco společného s oštěpem v Mariky lůně, ale podle mě to němá souvislost. Nic netušíme o ženě, která je vedle může. Mohla by to být vypravěčka, nebo Roderika, která byla vyhnána že své země, po porážce svého může z obrazu. Také by to mohla být marika, než přišla do země mezi.
Miquelle je na konci traileru, co je zvláštní, že na wallpaperu před rokem, nejsou žádné města. Torrent musel opustit Miquelle nebo Mariku, Tj. je teoreticy možné že Miquelle se promění v Impalera a ztratí torrenta. Nebo je to výjev, když marika poprvé vstoupila do zastíněné země. Ale ani jedno se mi nepozdává, ten wallpaper chce jen možná dodat atmosféru, bez ohledu na reálie fikčního světa. Furt spíš věřím v St. Trinu jako ženskou podobu Miquelle a ty levendulové uspávací pole k tomu sedí.
Toť vše, už můžu jít spát;-)