• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    na toto som dnes narazil
    Bývalí vývojáři CD Projektu a FromSoftwaru představili hned dvě ambiciózní hry - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96477852/byvali-vyvojari-cd-projektu-a-fromsoftwaru-predstavili-hned-dve-ambiciozni-hry/

Ta prva vyzera zaujimavo, inspiracia v nejakom polskom fantasy. Ja snivam o tom, ze by raz From Software spravili hru podla Zambochovho Drsneho Spasitele. Lore je post-apo, bossovia a monstra su prijemne sialene, hrdina je ako tak nesmrtelny a mohol by zbierat hernu menu vo forme spomienok :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: "Jsem tam nechal v ruštině žádost, aby když tak to pak zase změnili na latinku a neměnili hesla a oni jo. Splnili mi achievementy, zahráli si GTAčko, dosáhli skvělých výsledků a pak uklidili a nechali mi to na pokoji :D"

Pobavilo :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no, hlavně skuteční piráti dneska nejsou nějací kucí co daj malware nebo těžení bitcoinů do cracku.
    Ale sofistikovaný čínští podnikatelé. Už jsem řešil několik synů svých přátel, kterým se dostal číňan do mobil+kompl a sebral jim co se dalo. Od účtů Fortnite, což je Epic, což je často účet kde si kluci naklikali hry co byly zdarma a tedy ty účty jsou plné her až po steamy. Mejly. Díky tomu jak je dnes všechno digitální hodně her dostávali od příbuzenstva jako dárky, no a teď to mají pryč.
    Rozhodně to není jako v minulosti, "já blbec si zaviroval kompl" a holt to člověk reinstaloval, ale prostě vlastně rovnou krádeže identity.

Kdepak jsou ty doby, kdy Rockstar neuměl zajistit profily hráčů a lezli nám tam jiný hráči ze zemí třetího světa. Jsem tam nechal v ruštině žádost, aby když tak to pak zase změnili na latinku a neměnili hesla a oni jo. Splnili mi achievementy, zahráli si GTAčko, dosáhli skvělých výsledků a pak uklidili a nechali mi to na pokoji :D

To dneska ti lidi se s ničím neserou. Zasraná Čína.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Miluju achievementy.

Pirarebay je 10let jen snuskou viru a neobsahu.

Torrentgalaxy.to najdes vsechno. Funkcni.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jo a kdyby nekdo chteli Lords of the Fallen na XsX, porad ho mam :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja třeba digitální distribuci rád nemám. Ale co muzu delat :) Jeste ze vznikaji sluzby jako game pass a konzole s mechanikou
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: jop :) Byl to unahleny nakup. Za tech 10 let jsem prodal zbylych 8 evropskych verzi se soskou. Posledni asi 14 dni zpet
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Za mě je to z 50% o pohodlnosti, ze 30% o tom, že mám hru na virtuální poličce, vidím, kolik jsem v ní odehrál času, mám tam své achievementy (ano, miluju achivementy, nebijte mě) a ze 20% zkrátka o tom, že dobré hry chci podpořit, aby jich bylo víc.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Spíš než vážení si cizí práce to je o tom, že jsme ve věku a kariérním postavení, kdy je jednodušší a pohodlnější zaplatit peníze a na jeden klik stáhnout hru, než prolejzat různý fóra, hledat torrenty, snažit se najít funkční crack a doufat že si s tím do kompu nenatahes nejakej shit :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Ta mu zraje jako pravé japonské saké!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Tu uz taky susis tech deset let ne?)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:

Tak Pirate Bay je v těžký provozní agonii a hry bez multáku nedávaj moc smysl. Byly to ovšem krásný časy a ještě dodnes i když jsem minimálně jednou nohou v PS táboře občas checkuju lištu kam zmizly Daemon Tools :D
    STARF
    STARF --- ---
    PHOW_SAATCH: v patek vyjde demo

Demo Release Date - Dark Souls: Archthrones
    https://www.youtube.com/watch?v=oYNkNJ_sz98
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: tak už jsme ve věku, kdy si vážíme cizí práce.. když se mi něco líbí, tak za to těm tvůrcům prachy dam.. navíc v době slev.. a Steam ti dá komfort navíc... když si vzpomenu na warez hry, který byly ořezaný o cut scény a soundtrack, aby se rychlejc stahovaly.. bez možnosti jakkýhokoliv updatu. prehistorie :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: To mi připomíná, že poslední krabicovku v životě jsem si koupil kolem roku 2005, bylo to Wizards&Warrios (klasické RPG od D. W. Bradleyho, co dělal Wizardry 6 a 7). Šel jsem po ulici a viděl to totálně random ve výloze obchodu s kancelářskými potřebami, krásná velká krabice. No nekup to. Btw už minimálně patnáct let absolutně netuším, kam se poděla.

Pár let jsem pak ještě pirátil, ale pak zgruntu přešel na Steam a tam zůstal. Hru jsem taky nepirátil už takových patnáct let, už ani nevím, jak se to dělá lol.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    USHUI: kucí si hezky pokecaj, Viktor se nudí :D
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    USHUI: díky!
    USHUI
    USHUI --- ---
    Nekonečný Labůžo #04 - Souls speciál
    https://youtu.be/bndBAwdaSpo?si=WGI7Cs0WtYxGQMxJ
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RIVEEK: v tom případě si do pléna dovolím nabídnout Japonskou sběratelskou edici Dark Souls 2. Zabalenou, neotevřenou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam