• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jakoze precetl jsem tenkrat celou tu Bloodborne serii a to bylo vlastne dost dustojne prevypraveni ruznych casti. A velmi dobre nakr3slene, myslim ze to kreslili Polaci, ale uz si nejsem jist. Kdyz na to vzpominam ted tak to oproti tomuhle Elden Rimg Komiksu, na ktery sem koukal v anglictine nekde na screeny, bylo dost dobry.
    Ale to je jen muj naky nazor, sem zhyckany a pomerne snob na kvalitu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak zrovna u francouzů je extrémní spousta skvělý temný fantastiky a oni teda maj vlastní školy komiksů, řadu stylů. Japonci, Francouzi a Italové mají asi nejlepší školy na tohle vůbec. A společný maj i teda to, že znají jen dva druhy kvality – buď je to totální hovno, nebo je to strašně dobrý. Nic mezi tím. Zatím bych to nezavrhoval, ale před úplným těšením bych taky varoval.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: ač vstávám ve 04:30, stále duší ještě spím a v první bublině jsem četl: "Ten pach vlhkého starého semene" a ve spojení s tvým: "Zatím to vypadá jako francouzský hentai," mi to dávalo smysl...

Asi by to nemuselo být špatný, ale když už jsem v rámci studia DS kořenů rozjel Berserk sérii, nebudu rozjíždět nic od Frantíků.
    Přesně jak píše VON_GILOTINE mám strach, že si jen někdo koupil práva na použití značky.

Mě by se strašně líbilo, kdyby někdo udělal komiks kopírující základní průchod DS hrou od začátku až do konce. Krásně by mi to evokovalo vzpomínky na vlastní první hraní. Takový to, jako když si člověk naleje skleničku a prohlíží starý fotky.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    O_o
    Cejtim kinky potencial mnoha fans

Screenshot-20240425-205124-Chrome
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: podepisuji.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: zlaty pravidlo - pokud to nedelaji Japonci, tak to vetsinou stoji za pi*u a to bude nejspis platit i tady.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja na to koukal opakovane..aj bloodborne a proste mi to prijde jako takovej odvar co si koupil pravo pouzit jmena.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Mno uvidíme. Zatím to vypadá na francouzsky hentai

HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lords of the Fallen vám umožní upravit si hratelnost podle svého - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/lords-of-the-fallen-vam-umozni-upravit-si-hratelnost-g03qk2
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Svět Dark Souls se rozroste o manga sérii Vykoupení. Vyjde i v českém překladu – Doupě.cz
    https://doupe.zive.cz/clanek/svet-dark-souls-se-rozroste-o-manga-serii-vykoupeni-vyjde-i-v-ceskem-prekladu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No Rest for the Wicked - Moon Studios' Stunning Tech Evolution - DF First Look
    https://youtu.be/GpgtdLZ8YRQ
    SITH
    SITH --- ---
    jinak hraju už pár týdnů s kámošem ER skrz seamless co-op a hned je ten zážitek o několik desítek procent lepší než singl. Mrzí mě, že současné hry už na coop moc nejsou, ale jedince jako já to dostává do úplně jiných zážitků než když hraju sám (a ano, méně umírám, protože můj kámoš dělá lepší agro než ash spirit :D)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark Souls Orchestral Ambient Music - Dark Ambient Music for deep Focus and Relaxation
    https://youtu.be/oQXR-FUaDjs?si=0YbfWTL-bZMwuaPS
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #NRftW

Hra je pekelna, ovsem super a pdpora je skvela: zatim to bylo co vsedni den, to patch a rozhodne nelituju, ze jsem je podpril v ramci ErA.
    - Develpment postavy je nejen o skilllovani, ale i o rozvijeni mesta, tipicky upgrade vendora umozni zpracovat/nakoupit lepsi materialy a vylepsi nabidku a schopnosti obchodnika
    - Zatim mi unika jak v tomhle systemu muze fungovat spellcaster, hul mi padala, ale protoze na veskere ranged veci se pouziva focus a ten se ziskava z boje, po 3/4 zasazich nablizko se da pouzit specialni vlastnost, coz je ale treba i strela z luku ci prave fireball z hole a pokud efekt trva dyl, tak ti zmetci ho jsou schopni prerusit jen lehkym skrtnutim. A je to dalsi skill na levelovani, ovsem nestoupa postupne, ale vzdy po kazdem 5 vlozenem bodu. Za level se dostavaji 3....

Je to slusne pohlcujici, vlastne je to mix poslednich 2 Zeldich Legend, Souls her a to vse v pohledu shora s fixni kamerou. Ale mam rozehrane Dragon;s Dogma, takze je cas se vratit tam, doklepmnout ho a pak hura zpet na
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    AIAX: To si ich potom musel dat vcelku rychlo :) dobre ty
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jaké hry jsou robené tak, aby vyhovovali každému?

Takové neznám.

Zato je plný internet idiotů, co si myslí, že všechny hry musí vyhovovat jejich představám, všechny je musí bavit a všechny jsou pro ně, a když tomu tak není, začnou mít epizodu a po jejím odeznění se jdou mstít, vyhrožovat a škodit ostatním.
    AIAX
    AIAX --- ---
    LAHINO: FS jsou naprosto dokonale pre mňa. Hraju je už deset let a mám odehrané všechny několikrát. Akorát mastit jednoho bosse šest hodin není pre mňa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam