• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja vim, je to trochu side kolej hype trainu, ale uz jste to nekdo zkousel ? :) Ja uz to cucam abych testnul

Enotria: The Last Song on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2102450/Enotria_The_Last_Song/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já spoléhám na banány

Elden Ring, but I Play with a BANANA Controller
    https://www.youtube.com/watch?v=GoMsm543W9Y
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    btw, furt mi blbne ER. Když to vypnu, tak mi začnou problíkávat/čárkovat oba monitory.
    Dělá to jenom ER.
    Když vypnu/zapnu monitory, tak zase ok.
    Asi se budu muset podívat na jiný verze driverů. Zatím jsem zkoušel Adrenalin 24.5.1 (WHQL) a tuším, že 24.4.1
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    AIAX: Já koukal na stream toho bosse a a přišlo mi to takový statický. Ale možná to bylo tím konkrétním bossem a ostatní boss fighty budou akčnější, víc dodgování a tak. A moc mi k tomu neseděla hudba.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SADAKO:
    SWAMP_ASS: Pochopitelně, ať každej hraje na čem chce. Dance Pad někdo? :D
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    SADAKO: kongratz, já se controleru dlouho bránil, ale po 400 hodinach v FS hrách bych ho za nic nevyměnil, s klávesnicí se vždy dostanu do bodu, že se čas od času netrefím na potřebnou klávesu, čas od času musím čekovat jestli tu ruku mám položenou dobře, to se mi s kontrolerem nestane, ten mám už zarostlej do prstů a vlastně i do hlavy, nemusím přemejšlet nad tím co mačkám, děje se to samo.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LOVE_DALI: S kombem myš a klávesnice jsem velmi efektivní hráč a nebolí mě z toho ani po deseti hodinách ruce, controller mě sere (OK, DualSense je první, který se mi nechtělo po pěti minutách prohodit zdí, ale stejně je to pro mě méně pohodlné). A když se i Japonci naučili dělat to keyboard+mouse rozložení použitelně (už první Dragon's Dogma, v poslední době RE: Village, DMC5, Code Vein, i ten ER hraju takhle a těžká pohoda), tak to už zvládne každý a pokud se na to vysere, tak zjevně nechce moje peníze.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    LOVE_DALI: Na klávesnici se dá, odehrál jsem takhle několik průchodů PtD, ale na DS2 jsem už měl ovladač a je to samozřejmě lepší.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SADAKO: Tak zorvna tohle hrát na klávesnici :D
    Já začínal na PS3, pak když jsem pořídil PtD edici na PC, šel jsem okamžitě pro gamepad :).
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: Doufám, že full verze nebude mít tu totálně zpíčenou kameru a zparchantělé mouse+keyboard ovládání, jako má demo; kamera a pohyb postavy velmi připomínají PS v PC emulátoru... tak někdy v roce 2005. Část ovládání je namapovaná na numerických klávesách a vypadá to, že hra je natolik inteligentní, že když mám přepnuto na CS klávesnici, tak ty klávesy prostě nepřečte, priceless. U další části věcí nevmí, jestli nefungují protože demo nebo protože ovládání :D honestly, hraní Prepare to Die bez DSfix bolelo méně než tohle.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ENDER: Jj, ten.
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRIZER: Jakej mec konkretne? Greatsword?
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Zkoušeli jste to někdo? Chvíli jsem to viděl hrát Cowboye, ale nepřišel mi moc nadšený.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Včera jsem měl čas, tak jsem se vydal na spanilou jízdu z jihu na sever. Lvl40 Colossal sword +15, každý boss nebo miniboss šel na první ci druhy pokus, aby mi vystavil posléze stopku Draconic tree sentinel. Cca 40-50 pokusu a dvě hodiny času. Ale ten mi nikdy nešel, ani na dex či sorcery. Parchant.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Holly molly!
    btw, teď budu muset zamakat na Win/AMD/ER, protože mi to poslední dobou začalo neskutečně padat.
    Asi drivery, ale ještě jsem neměl čas se na to podívat.
    A ono taky farmím Lower Kurast :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Placidusax LOL, doskáču tam, sundám ho na půlku, usmaží mě a pak se vracím přes ty beastman kokoty. Nasrat. Vyhodit Lantennu tak, aby na ni nedostřelil automaticky AoE a pak 2-3 minuty dodgovat blesky = PROFIT.
    Ale to ulehnutí do hrobu a skládání arény a potom záběr na dragonlorda 11/10, krásně monumentální, also doceňuji, jak se tu do těch skrytých lokací leze přes liminální prostory pohřebního typu, nebezpečná symbolika jak ji mají mazlíčkové rádi.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Můj ty bože!!! :)

Dark Souls Re-Remastered

[1]DARK SOULS RE-REMASTERED Mod By @fromsoftserve. (Link In Description).
    https://youtu.be/LttF18fyopY?si=qTRBHOfOiLu1FNkL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam