• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    FRIZER: Jakej mec konkretne? Greatsword?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Včera jsem měl čas, tak jsem se vydal na spanilou jízdu z jihu na sever. Lvl40 Colossal sword +15, každý boss nebo miniboss šel na první ci druhy pokus, aby mi vystavil posléze stopku Draconic tree sentinel. Cca 40-50 pokusu a dvě hodiny času. Ale ten mi nikdy nešel, ani na dex či sorcery. Parchant.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Holly molly!
    btw, teď budu muset zamakat na Win/AMD/ER, protože mi to poslední dobou začalo neskutečně padat.
    Asi drivery, ale ještě jsem neměl čas se na to podívat.
    A ono taky farmím Lower Kurast :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Placidusax LOL, doskáču tam, sundám ho na půlku, usmaží mě a pak se vracím přes ty beastman kokoty. Nasrat. Vyhodit Lantennu tak, aby na ni nedostřelil automaticky AoE a pak 2-3 minuty dodgovat blesky = PROFIT.
    Ale to ulehnutí do hrobu a skládání arény a potom záběr na dragonlorda 11/10, krásně monumentální, also doceňuji, jak se tu do těch skrytých lokací leze přes liminální prostory pohřebního typu, nebezpečná symbolika jak ji mají mazlíčkové rádi.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Můj ty bože!!! :)

Dark Souls Re-Remastered

[1]DARK SOULS RE-REMASTERED Mod By @fromsoftserve. (Link In Description).
    https://youtu.be/LttF18fyopY?si=qTRBHOfOiLu1FNkL
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já viděl Judas naposledy, když tu byli se Soulfly, ale po Soulfly jsem odešel do hospody :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Já jsem prostě tentokrát musel. Posledně jsem tam dlouho čekal na bráchu, až se vyžvejkne, až se vyprodaly lístky.
    Teď jsem to objednal. :)
    Jenom na pátek.
    Konec OT :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI: já už dlouho nejezdím - rodinné důvody :-)
    na Judas jsem byl naposledy, když se vrátil Halford do party, vydali Angel of Retribution a brali to na turné skrz Prahu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Priest! :)
    Jedeš? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Z Animefestu v Brně

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: Masters of Rock
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Beru to tak ze skutecne 2DLC spojili do jednoho a bude to game of the year ahoj.
    Landmark level halflife.
    Fanboi stronk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring: Shadow of the Erdtree's map is far bigger than any of us dreamed
    https://www.gamingbible.com/news/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-map-914614-20240524

Elden Ring: Shadow of the Erdtree's map is far bigger than any of us dreamed

Players will presumably need to travel to the new map through the Mohgwyn Palace area through Miquella’s corpse, making Mohg himself a mandatory boss in order to access the DLC.

According to Pirat_Nation on Twitter, or X if you’d prefer, once you’ve entered the expansion, you’ll embark on a quest that’s over 70 hours long if you want to see and do everything it has to offer.

For context, the base game takes around 132 hours to fully-complete according to HowLongToBeat, making this one hell of an expansion.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: Yep
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Za deset let bude takovejhle boss jeden z nejslabších ve hře od FromSoftu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    notypičo

Elden Ring - Unalloyed Malenia, the strongest boss I've faced
    https://www.youtube.com/watch?v=wsMBxuGD2fs

Let me Solo Her
    Unalloyed Malenia was the hardest boss I've ever had to challenge and took me a lot of hours and frustration to beat. I'm not sure if I will try to beat her hitless, but for now I am proud to say I can beat Unalloyed Malenia after many efforts to learn her movesets.

---

Připnuto autorem Let me solo her
    @LMSH
    před 3 týdny (upraveno)
    Hey all,

With Unalloyed Malenia defeated I think it's time I announce my end to soloing Malenia when the Shadow of the Erdtree DLC comes out.
    It felt like only days ago when I first started helping out other people with fighting this boss and still crazy to see where I ended up now. It's fair to say I had my fill of fighting her for this lifetime lol.
    I might seldom help others with Malenia from time to time but officially will be done taking requests/doing it consistently so I'm sorry to those who were excited to see me in action.

But I'm so excited for the DLC and what Messmer the Impaler will be like given the precedent of FromSoft's DLC bosses (Friede/Gael). I hope to see you guys in the DLC soon!

-Let me solo her
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE: Řekl bych nějaká domestos varianta tzv Radáče

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Co je mor?

Ty nemas dlc predkoupene???
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Sakra to bude příští měsíc náročný. Lístky na MoR a DLC ER :D
    PHOW_SAATCH